Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-08-12, 11:25
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nancy_gr Εμφάνιση μηνυμάτων
Οκ... θα λάβω υπόψη μου τις παρατηρήσεις σας και θα προσπαθήσω να διορθώσω τα λάθη του ενυδρείου μου.
Μια τελευταία ερώτηση, αν βγάλω τα χρυσόψαρα και βάλω γκάπυ που δεν γίνονται τόσο μεγάλα σε μέγεθος...είναι καλύτερα?
Σε παρομοιο και λιγο μεγαλυτερο ενυδρειο, ξεκινησα και εγω το χομπι, με ψαρια .... "απ'ολα".
Ξερω δλδ τι παιζει.
Στο τελος κρατησα εκει οσο εζησε μονο του το μονομαχο που ειχα βαλει, με φυτα και ηταν ομορφο ενυδρειο.
Μετα εβαλα γαριδες red cherry και endlers αλλα γενναγαν πολυ τα endlers και γεμιζε γρηγορα το ενυδρειο, οσο κι αν ετρεχα σε αγγελιες να τα δινω (και παραλληλα να προσεχω και που θα πανε γιατι τα ζητανε και τυποι με πιρανχας κλπ που τα πετανε μεσα για να τα φανε ζωντανα).
Mου τρωγανε και το γονο απο τις γαριδες και δεν εμενε τιποτα.
Ασε, αγχος.

Τα εδωσα και το αφησα με γαριδες, οπου και παει τελεια με ελαχιστη συντηρηση (αλλαγη νερου καθε εβδομαδα, ταισμα και αναπληρωση της εξατμισης μονο)
Εχει γεμισει γαριδουλες και ειναι ομορφο με το ξυλο του γεματο με spiky moss, pelia, anubias, java fern, μικρο echinodorus.
Εχω βαλει και 4 amano γαριδες που τρωνε περισσοτερη αλγη και μερικα anentome helena γιατι ειχε γεμισει λαθρεπιβατες και φεραν την ισορροπια.

Εδω εχει μερικες προστασεις για 60 λιτρα. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54573
Μερικα ισως μπαινουν και σε 40, αλλα θελει περισσοτερη προσοχη και συντηρηση. (σαν αν εχεις δυο παιδια στο ιδιο δωματιο, αντι σε δυο ξεχωριστα )

Page generated in 0,01330 seconds with 10 queries