Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Giannakis
πολυ ωραιο το ειδος αυτο νικ απο ολα αυτα που κυκλοφορουν.....
|
εχει κι αναπαραγωγες και μαλιστα βρηκα και με 60 ευρω, αλλα χμμμ... ουτε φωτογραφιες ουτε τιποτα... δεν ξερω καν αν ειναι εμπιστοσυνης ο πωλητης (αν κρινεις οτι η χαμηλοτερη τιμη παιζει στα 100-150 δειχνει πολυ καλο για να ειναι αληθινο)
Μετα το Σεπτεμβρη παντως (γιατι εχω μετακομιση) θα αρχισω να στηνω το σπιτακι τους, κι ελπιζω να βρω ψαρια
Παράθεση:
Παντως συμφωνω μαζι σας και εκανα το θεμα διοτι ειχα αποφασισει να φερω ενα νεο ειδος στην ελληνικη αγορα και βρηκα το ειδος που ηθελα με τρελα να το αποκτησω.και το ειδος ηταν το elassoma gilberti ή elassoma evergladei......
|
πανεμορφο, χωρις να το γνωριζω καν το ψαρακι η μονη μου ενσταση ειναι τα 20 λιτρα (οκ νομιζω ειναι γνωστη η αποψη μου οτι κατω απο 50-60 λιτρα δε πρεπει να μπαινει τιποτα) οπως και να χει καλη επιτυχια και καλες αναπαραγωγες

-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vangelis21
ενδιαφερον αυτο, δηλαδη τα ψαρια που εχουμε στο ενυδρειο μας και ζευγαρωνουν μεταξυ τους ειναι πολυ ευαλωτα σε ασθενειες λογω "αιμομιξιας"? ουτε που το φανταζομουν.
|
για 1-2-5-10 αιμμομιξιες δεν τρεχει τιποτα, κι οι βασιλειαδες αυτο καναν να μη χασουν το γαλαζιο τους αιμμα (τρομαρα τους) αλλα οταν συμβαινουν απανωτες αιμομιξιες για πολλα χρονια το ιδιο το ειδος εκφυλιζεται.
Γι αυτο καλο ειναι καπου καπου να γινεται και καμια ανταλλαγη οταν εχουμε ειδη που γενναναι συνεχεια για να ανανεωνονται τα αιμματα