Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 14-08-12, 12:49
Iren66 Ο χρήστης Iren66 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 25-07-2012
Περιοχή: Σύρος
Μηνύματα: 136
Send a message via Skype™ to Iren66
Προεπιλογή

Δυστυχώς Nick, αν και φαίνονται καλύτερα κι απο άποψη υλικών δε σε περιορίζουν, δε μας παίρνει ακόμα, ίσως στο μέλλον προσθέσουμε και εξωτερικό.

Για συγκάτοικους ακόμα είμαι στο στάδιο έρευνας κι ενημέρωσης, θ αργήσουν να μπουν αλλά θα θελα να ψαχτούμε με προτάσεις αρκετά πριν αποφασίσουμε, γιαυτό ρωτάω. Σκεφτόμουν για corry panda ή/και cherry barbs. Kai ta hasemania-nana δείχνουν όμορφα επίσης, καθώς και τα γοητευτικότατα mikrogeophagus ramirezi...τελικά είναι πολλά με ίδιες παραμέτρους και πανέμορφα, γιαυτό μαζεύω γνωμες Επίσης απο ψάρια βυθού (σε στυλ Αncistrus, αλλά σε πιο μικρόσωμο, τι να κοιτάξω?) Σαλιγκάρια apple snail, ε? Τις γαρίδες τις φοβάμαι κι εγώ πως θα τις δει εύκολα για φαγητό :Ρ

Για ξύλα, εκτός απ τα κατάλληλα, τι άλλα ντόπια ξυλα μπορεί να κάνουν, ξερουμε? (πχ διαβάζω για αμπέλι, υπάρχουν κι άλλα? πχ πλάτανος, καρυδιά, μυγδαλιά,κ.α. γνωρίζεις αν θα μπορούσαν να μπουν?

Παιδιά σορυ για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά όσο κι αν διαβάζω καθημερινά για όλα αυτά δεν καταφέρνω να καταλήξω και συχνά μπερδέυομαι περισσότερο, ειναι απίστευτα μεγάλος όγκος πληροφορίας. Πχ σήμερα βρήκα για τον λατερίτη ως υπόστρωμα, τοχ χρειάζονται τα "ευκολα" φυτά χαμηλού φωτισμού? υπόστρωμα γενικά?
------------------
Α! κι η απορία μου επίσης είναι που θα βρω τα ψάρια αυτά, αν και όταν. Γιατί να τα παραγγέιλω εδώ στη Σύρο δεν το κρίνω σοφό, οπότε θα πρεπει να ρθω Αθήνα και να τα ταξιδέψω
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01383 seconds with 10 queries