Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Despina
Πωπω εδω εχεις κανει ολοκληρη υπερπαραγωγη! εγω αποκλιεται ποτε να μπορεσω να κανω κατι τετοιο...  να το καπακι ειναι ετσι ...
|
συγγνώμη αν σε φόβισα με την διαδικασία... πάντως είναι εύκολη.. αν το κανεις για μια λάμπα μπορείς νατο κάνει αργότερα για 500 είναι η ίδια διαδικασία
το σχέδιο απλό σε 2 καταστήματα θα πας 1 για την λάμπα και ένα για τα ηλεκτρολογικά..
αν θέλεις λεπτομέρειες για το που και πως αλλα ακόμα και για όλη την διαδικασία μπορώ να σου πω λεπτομέρειες σε pm
η λάμπα γενικός θα κοστίσει περίπου 35 euro με όλα τα υλικά(μαζι και η λαμπα) (t5 24w=20 euro) το ίδιο και τα led (led το μετρο εχει περιπου 15 euro) μονο που τα led θέλουν προσοχή να ζητήσεις να στα ανάψουν πριν τα αγοράσεις εγώ είδα 1 metro led σε λειτουργία και το φως που έβγαζαν μου φάνηκε ανεπαρκές και έτσι δεν το αγόρασα.
μετασχηματιστής=10-15euro-καλώδια ντου ι θερμοσιστελομενος σωλήνας ολα μαζι 5-6 euro
πάντως είτε led φτιάξεις είτε t5 24w αν τα αγοράσεις από Ελλάδα θα σου βγει γύρω στα 30 με 35 euro + τον ανακλαστήρα 10 με 12 euro
αν δεν θέλεις ανακλαστήρα μπορείς να βάλεις αφίσα καθρέφτη στα καπάκια σου.
πλεονέκτημα ότι είναι πολύ φτηνή μειονέκτημα ότι ανεβαίνει η θερμοκρασία μιας και έχεις κλειστά τα καπάκια.an θέλεις αφίσα καθρέφτη στειλε μου σε pm να σου πω που θα βρεις xD