Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-05-12, 16:24
orbion Ο χρήστης orbion δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Despina Εμφάνιση μηνυμάτων
Πωπω εδω εχεις κανει ολοκληρη υπερπαραγωγη! εγω αποκλιεται ποτε να μπορεσω να κανω κατι τετοιο... να το καπακι ειναι ετσι ...
συγγνώμη αν σε φόβισα με την διαδικασία... πάντως είναι εύκολη.. αν το κανεις για μια λάμπα μπορείς νατο κάνει αργότερα για 500 είναι η ίδια διαδικασία

το σχέδιο απλό σε 2 καταστήματα θα πας 1 για την λάμπα και ένα για τα ηλεκτρολογικά..

αν θέλεις λεπτομέρειες για το που και πως αλλα ακόμα και για όλη την διαδικασία μπορώ να σου πω λεπτομέρειες σε pm

η λάμπα γενικός θα κοστίσει περίπου 35 euro με όλα τα υλικά(μαζι και η λαμπα) (t5 24w=20 euro) το ίδιο και τα led (led το μετρο εχει περιπου 15 euro) μονο που τα led θέλουν προσοχή να ζητήσεις να στα ανάψουν πριν τα αγοράσεις εγώ είδα 1 metro led σε λειτουργία και το φως που έβγαζαν μου φάνηκε ανεπαρκές και έτσι δεν το αγόρασα.
μετασχηματιστής=10-15euro-καλώδια ντου ι θερμοσιστελομενος σωλήνας ολα μαζι 5-6 euro
πάντως είτε led φτιάξεις είτε t5 24w αν τα αγοράσεις από Ελλάδα θα σου βγει γύρω στα 30 με 35 euro + τον ανακλαστήρα 10 με 12 euro

αν δεν θέλεις ανακλαστήρα μπορείς να βάλεις αφίσα καθρέφτη στα καπάκια σου.

πλεονέκτημα ότι είναι πολύ φτηνή μειονέκτημα ότι ανεβαίνει η θερμοκρασία μιας και έχεις κλειστά τα καπάκια.an θέλεις αφίσα καθρέφτη στειλε μου σε pm να σου πω που θα βρεις xD
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01438 seconds with 10 queries