Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από orbion
το έστρωσα με 3 μεγάλα χρυσόψαρα που είχα σε άλλο ενυδρείο και ένα pleco δυστυχώς από "δικα μου" λάθη τα 2 πεθάνανε έμεινε το ένα θα σα δείξω photo αύριο ειναι τερααααςςςς το έχω 2 χρονια μαζί με τον pleco και αυτος δεν παει πισω τερατακια xD
1 λαθος εβαλες ψαρια κρυου νερου με ζεστου
έκανα αλλαγές νερού όταν το έστρωνα και ξεσκίστηκε το ενυδρείο.. (απειρία)
έκανε 2 μήνες να στρωθεί με μπόλι και τα λοιπά..
co2 με μαγια και ζάχαρη και "διαχυτιρα" από το ph και το kh είμαι μέσα στις τιμές co2 από τον πινακα
όσο για το co2 και το excel (το excel το βάζω εδώ και 2 εβδομάδες κάθε 2 ημερες 1,5 ml παλαιότερα έβαζα flouris με αυτό βγήκε η bba)
αναφερόμουν στον spotted hillstream loach που θέλει χαμηλότερη θερμοκρασία και πολύ καλή οξυγόνωση (το λες και μονος σου οξυγονωση εσυ ειχεσ και co2 εριχνες και excel αρα που ειναι η οξυγονωση ?)
αλλαγή νερού κάνω κάθε κυριακή και σκούπα
αλλάζω 35 λίτρα κάθε φορα που τα έχω προετοιμάσει σε δοχείο με μια αεραντλία 24 ώρες
τα υγρά είναι sera τα stik jbl όπου και να κάνω test είτε να πάω νερό σε pet είτε stick είτε σταγόνες πάντα τα ίδια αποτελέσματα περνώ εξακριβωμένο..
για το ξύλο που έπεφτε "ευθύνεται" το gappy 100% (το εδωσα)
το ότι δεν έχει πλάτη το ενυδρείο γιατί το βλέπω και από τις 2 μεριές,και ο pleco ο mini που μας κάνει τα δικά του κατά καιρούς.
μια ερώτηση στα demasoni θα βάλω 1 vallisneria μήπως θέλουν και αεραντλία? η να σηκώσω λίγο την αντλία?εκτος νερού έχει στόμιο ειδικό για αυτόν το σκοπό
|
κατσε γιατι ετσι οπως μου τα λες δε μου τα λες καλα εκανες αλλαγες και χαλασες το στρωσημο δε παιζει αυτο εγω στρωνο ενυδρειο χωρις μπολι με καθημερινες αλλαγες
εβαλες μπολι και και εκανε 2 μηνες να στρωση παλι δε μου τα λες καλα αμα το μπολιασεις το ενυδρειο μπορεις να βαλεις μερικα ψαρια ακομα και την ιδια μερα χωρις προβλημα
(
ξερεις τι ειναι το μπολι ????? )
οσο για το excel ειναι co2 σε υγρο
το λινεοελατα ειναι πολυ ευαισθητο ψαρακι
αποκλειετε να φταιει το γκαπι για το ξυλο συνηθος αυτα τρωνε ξυλο δεν δινουν
τα πετ σου ειπα και πριν να πουλησουν θελουν οσα ψαρια χασεις τοσα ποιο πολλα θα κερδισει τη θα σου πει οτι το νερο δεν ειναι καλο ?????