Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-05-12, 00:05
orbion Ο χρήστης orbion δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: αθηνα
Προεπιλογή

σε ευχαριστώ πολύ

το πρώτο με παίδεψε αρκετά γιατί έχανε ξεκόλλησα τζαμια το κόλλησα από την αρχή, έφτιαξα φωτιστικά για 3 λάμπες,2 ανεμιστηράκια για ψυξή συν όλα τα υπόλοιπα..(καταλαβαίνεις)

το τελευταίο ήταν 2 μεγάλα βράχια και έγιναν κομματάκια

2 μέρες κοπάναγα με το σφυρί για να τα σπάσω και να λειάνω τις κοφτερές γωνιές κατά αλλα είχα κρατήσει νεράκι μαζί με το φίλτρο και την αεραντλία σε δοχείο από ελιές (το έχω για της αλλαγές των άλλων 2 ενυδρείων) έτσι έγινε πολύ γρήγορα. φωτιστικό είχε και δεν ήθελε στρώσιμο σημαντικό αυτό..
περισσότερο το τρέξιμο για υπόστρωμα(εννοώ αφρολεξ γιατί άμα βραχεί το ξύλο άντε γεια),άμμο,ψάξε να βρείς σωστή πετρα(3 φορες πήγα στην μάντρα έλεος)και τέλος ψάξε να βρείς ωραία "δεμασονι" και όχι με κομμένες ουρές,και με κεφαλια λες και είναι alien χα χα. προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα να ξεχωρίσω θηλυκά αλλα μάταια μάλλον από τα 5 τα 3 η 4 είναι αρσενικά και τα 2 η 1 είναι thilka θα δείξει θα δω πως θα πάνε και ανάλογα θα πράξω

ααα βάλε και όλες τι αποτυχημένες πατέντες και προσπάθεια παράδειγμα ανακλαστήρες δεν είχα αναγκαστικά να πάρω αφίσα καθρέφτη να την κόψω και να ντύσω τα καπάκια από μέσα. αποτέλεσμα είχε αλλα βλέπεις εγώ ήθελα cuba και ροζ λάμπα γιατί τα ram χωρίς ροζ λάμπα δεν λέει αλλα και φυτά χωρίς κίτρινη δεν λέει. αναγκαστικά να βάλω ανακλαστήρες. ο λόγος τα κλειστά καπάκια με την αφίσα για ανακλαστήρα ανέβαζε την thermokraasia τώρα που έφτιαξε ο καιρός.. εστί έφτιαξα τα ανεμιστηράκια lol(άλλο τρέξιμο από εκεί να βρω μετασχηματιστεί κολλήσεις με κολλητήρι και a λοιπά)

τέλος έπρεπε να επιλέξω να έχω τα ανεμιστηράκια όλο το βραδυ zzzzzzzzzZZZZZZzzzzzzzzz στα αφτιά μου η ανακλαστήρες με ανοιχτά καπάκια και ησυχία? προτίμησα το δεύτερο και έχω το πρώτο για καβάτζα αλλα και το δεύτερο με τα κλειστά καπάκια καβάτζα είναι γιατί το χειμώνα ο θερμοστάτης θα δουλεύει λιγότερο hahahahaha κάνω και απόσβεση τρομάρα μου...

πάντως επειδή είμαι και ξεχασιάρης και επειδή το ψάχνω πολύ υπάρχει περίπτωση να πάω 4 φορες σε ένα μαγαζί μέσα σε μια ημερα lol

όλα αυτά που έχω κάνει ως τώρα μέσα σε 6 μήνες για τα ενυδρεία μου με το αποτέλεσμα με κάνουν να αιστάνομαι υπερήφανος κάθε φορά που τα κοιτάω
ιδιαίτερα όταν
γίνετε αλλαγή, προσθήκη ακόμα περισσότερο και αυτό είναι το κακό ότι έχω καταλάβει την μαγεία και δεν πρόκειται να ξεκολλήσω

το επόμενο θα είναι πολύ μεγάλο ενυδρείο σε σχέση με αυτά που έχω τώρα και θα το φτιάξω και αυτο μονος μου απο τις σιλικόνες μεχρι το τελευτεο ξυλαρακι η πετραδακι ahahahaha

εκεί που κολλάω είναι στον χώρο και στο χρήμα
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01683 seconds with 10 queries