Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 26-04-12, 12:30
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 08-03-2011
Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Μηνύματα: 7.894
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ChocolatePuma Εμφάνιση μηνυμάτων
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
Η αληθεια είναι πως εχω ήδη διαπιστωσει πως τα λάθη ειναι περισσότερα απο πολλά καλα μην πελαγωνεις με αυτο,οι περισσοτεροι τα ιδια καναμε.
Οι σημαντικότερες δυσκολίες είναι 1ον ο χώρος (δεν υπάρχει χωρός για κάτι μεγαλυτερο) - Επομένως θα πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι σοβαρα το θεμα του μονομαχου δεν ειναι απαραιτητο τωρα να παρεις αλλο ενυδρειο,απλα εχε υποψιν σου τους περιορισμους.

2ον Απ οσο εχω διαβάσει ο μονομαχος ειναι μεν εντυπωσιακό ψαρι...αλλά δεν θεωρείται "ευκολο" ψαρι. δεν ειναι ευκολος στη συγκατοικηση,αλλα τα παει καλα μονος του,εχει "χαρακτηρα",και ειναι και λαβυρινθοψαρο που αναπνεει κυριως απτην επιφανεια οποτε προτιμαται σε "μικρα" ενυδρεια.

3ον Πρεπει να βρω λυση ωστε να καταφέρω να πείσω τον 4χρονο γιο μου, να "δεχτει" ενα ψάρι στο ενυδρειο και οχι 5! αν του εξηγησεις λιγο τον κυκλο του αζωτου απλοποιημενα και τα προβληματα που πρεπει να λυσετε,σιγουρα θα καταλαβει και σιγουρα θα του κεντρισεις και το ενδιαφερον να ασχοληθει

Ξερω πως ολοι μας, πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας πως το ενυδρειο ειναι κατι περισσοτερο απο χομπι. Και πως εχεις να κανεις με ζωντανα πλασματα, αρα ελαχιστα θα πρεπει να ενδιαφερουν τα χρωματα, η ποικιλια...κλπ. Αντε όμως να τα εξηγησεις αυτά σε εναν 4χρονο!!!
σωστο!αλλα στην περιπτωση του μονομαχου,με λιγο ψαξιμο στα καταστηματα,σιγουρα θα βρεις ψαρι που δεν θα απογοητευει οσον αφορα τα χρωματα,και οτι θα λειπει απο "αριθμο ψαριων" σιγουρα ο μονομαχος θα το συμπληρωσει με το χαρακτηρα του,τη συμπεριφορα και την κινηση του
Ξερω πως το τελευταίο ειναι ασχετο με το φορουμ...αλλά αποτελεί ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα!!!
δεν ειναι τοσο ασχετο οσο νομιζεις,κιεγω τα ιδια προβληματα ειχα οταν ξεκινησα

Και παλι ευχαριστω...
με λιγη ορεξη ολα γινονταιοτι απορια εχεις ρωτα εδω μεσα.θαχεις πολυ βοηθεια απο πολλους
-------------------------

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ChocolatePuma Εμφάνιση μηνυμάτων
Ερωτηση : Σε περίπτωση που καταλήξω τελικά σε μονομάχο...πρέπει να αλλάξω πολλά (Υποστρωμα, φυτα, συσκευες κλπ) στη δομή και στην κατάσταση του ενυδρείου?
δεν μας εχεις πει τι εχεις μεσα τωρα απο ολα αυτα,αλλα δε νομιζω οτι θα χρειαστει κατι αλλο.απτη στιγμη που υπαρχει στρωμενο φιλτρο,αυτο ειναι το πιο σημαντικο.αυτο που μπορεις να κανεις,και θα βοηθησει και το ψαρι πολυ στο να μη στρεσαρεται ειναι να βαλεις κανα δυο ευκολα φυτα.μια δυο ανουμπιες δεμενες σε πετρα η ξυλο,δεν χρειαζονται ουτε φυτεμα ουτε λιπασματα και ετσι θα βγαλεις τυχων ψευτικα διακοσμητικα που καλο ειναι να αποφευγονται ετσι κιαλλιως.υπαρχυν και αλλα ευκολα φυτα αλλα οι ανουμπιες ειναι πολυ ευκολες και εχουν σχεδον μηδενικες απαιτησεις.
μπορεις να τις δεις εδω και ψαξτη λιγο τη σελιδα γιατι εχει και αλλα ευκολα φυτα.μπορεις να τα δεις εδω.καποια κανουν για το ενυδρειο σου περισσοτερο απο καποια αλλα για διαφορους λογους.(τελικο μεγεθος κλπ)αλλα αν δεν εισαι σιγουρος για καποιο ρωτα
εχεις ομως και καποιες αλλες επιλογες για ψαρια,δες εδω.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 26-04-12 στις 12:30 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02301 seconds with 10 queries