Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #18  
Παλιά 17-04-12, 09:03
Vangelis21 Ο χρήστης Vangelis21 δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 04-04-2012
Περιοχή: ΑΘηνα
Μηνύματα: 1.041
Προεπιλογή

α τωρα καταλαβα τι λες για το νερο δικτυου, αλλα οχι δεν εχω θεμα με τα τεστ γιατι στο αλλο μου ενυδρειο δε δειχνουν αμμωνια.

λοιπον τι εκανα με τα μπολιασματα.

πρωτη μερα
πηρα το νεο εσωτερικο φιλτρο και του εβγαλα κατι πλαστικα μαυρα μπαλακια που ειχε. στη θεση τους εβαλα substrate απο το φιλτρο που δουλευει ηδη. Ακομα εστιψα μεσα αρκετο μπιχλονερο απο το καλο φιλτρο. αμεσως (και μαλλον λαθος μου) γεμισα εναν κουβα με νερο απο το ενυδρειο που ηδη δουλευει και το εβαλα εκει μεσα μαζι με λιγη τροφη ωστε να δουλεψει για μια μερα. Δεν μπορουσα να το βαλω απευθειας στο νεο ενυδρειο γιατι επρεπε να μου στεγνωσει η σιλικονη της πλατης.

δευτερη μερα
απλα περιμενουμε με το φιλτρο στον κουβα

τριτη μερα
βαζω το φιλτρο στο νεο ενυδρειο και το εχω σε λειτουργια. ΜΗΔΕΝ αμμωνια

τεταρτη μερα
αμμωνια

πεμπτη μερα
αμμωνια

εκτη μερα
ανοιγω παλι το εσωτερικο φιλτρο και βγαζω ακομα κατι πλαστικες μπαλιτσες που ειχε και προσθετω αρκετο ακομα substrate απο το καλο φιλτρο. κανω αλλαγη 10% νερου.

εβδομη μερα (σημερα)
αμμωνια



ΥΓ1 - εριχνα και τροφη και βακτηρια. τα βακτηρια τα συνεχιζω, την τροφη οχι εδω και 2 μερες μιας και εχει ανεβει πολυ η αμμωνια

ΥΓ2 - αν πεφτω εξω 1-2 μερες σορρυ αλλα δε τα θυμαμαι κι ακριβως
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01359 seconds with 10 queries