Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #29  
Παλιά 31-01-12, 08:06
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kgf12345 Εμφάνιση μηνυμάτων
δε μιλαω για τετοιες περιπτωσεις,μιλαω για περιπτωσεις οπου σε καποιο σημειο για διαφορους λογους αποκοπτεται η επικοινωνια με την υπολοιπη εκταση για καποιο διαστημα


Βασικα το πας στο θρυλο με τις λακουβες με νερο...
Οι λακουβες αυτες ειναι εκατονταδων μετρων και εκατομμυριων λιτρων. Αν ηταν 1-2 (οπως λεει ο μυθος) η και 100- 1000-100000 λιτρα δε θα βγαζαν ολοκληρη εποχη αντιθετα θα ξεραινονταν σε 1-2 ....10 μερες το πολυ.
Φυσικα και υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις, και φυσικα και υπαρχουν και ατυχα ψαρια που πεθαινουν απο ξηρασια αβοηθητα, αυτο ομως -ξαναρωταω- τι σημαινει?
Κι ενας ανθρωπος μπορει να μπει σε μια σπηλια και να γινει κατολισθιση και να εγκλωβιστει, (φανταζομαι τετοια περιστατικα δε θα ηταν πολυ σπανια την εποχη των σπηλαιων) αυτο σημαινει πως ο ανθρωπος για να νοιωθει πιο ανετα και να μη στρεσσαρεται πρεπει να ζει σε ασανσερ ή σε γιαπωνεζικο σπιτι?


Παράθεση:
Μπορεί για παράδειγμα να μην είναι πρόβλημα τα 30 λίτρα, αλλά το ότι τους δίνουμε 30 λίτρα χωρίς να είναι τίγκα στα φυτά. Τα πολλά λίτρα από την άλλη θα μπορούσαν να τους αγχώνουν, έχοντας να περιφρουρίσουν μεγαλύτερη περιοχή. Δεν ξέρω, σκέψεις κάνω. Μπορεί να μην είναι καν άγχος αυτό και απλά συνήθεια.

Οχι ρε παιδια, οι μονομαχοι δε ζουν μονο σε ορυζωνες. Η περιοχες που κυριαρχουν ειναι κυριως οι βαλτοι, οι οποιοι πολλες φορες σε πολλα σημεια εχουν αρκετο ανοιγμα χωρις καθολου ή σχεδον καθολου φυτα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01529 seconds with 10 queries