Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από manolischania
1)είναι απλά τα πράγματα
η μαθαίνεις να κολλας ενυδρεία αφού θες να ασχοληθείς
η μαθαίνεις να μπαλώνεις
διαλέγεις και παίρνεις .
2)Επίσης χωρίς να θέλω να κρίνω το αποτέλεσμα τις κατασκευής του φίλου μας ο πάτος είναι η βάση και στην βάση πάνω κολλιούνται τα τζαμια και όχι περιμετρικά
3)αυτό δεν είναι IMO και επαναλαμβάνω ότι δεν αναφέρομαι για το συγκεκριμένο ενυδρείο αλλα μιας και είδα την φωτογραφία να μαθαίνουμε το σωστό .
|
1) Ο φιλος εχει ραγισμενο ενυδρειο κ προφανως θελει να το επισκευασει.Αν εγραψε καπου οτι θελει να μαθει να κολλαει ενυδρεια συνχωρεστε με αλλα δεν το ειδα.
2)Δεν ειπε κανεις να κολληθει περιμετρικα τιποτα αλλα σε ολο τον πατο-αλλος ενας πατος-ο οποιος θα εφαπτεται με τον ραγισμενο.(αν θελει να βαλει κ κοντρες ειναι αλλο θεμα)
3) Αφου δεν ειναι δικη σου αποψη κ ειναι καποιος γενικοτερος κανονας ή αποψη καποιου αλλου μπορουμε να εχουμε ενα λινκ ωστε να κατατοπιστουμε καλυτερα?! ή αν θελεις να μας εξηγησεις εσυ καθως με ενδιαφερει κ εμενα το θεμα κ δεν ειμαι απολυτος σε οτι λεω σε αντιθεση με εσενα οπου το "σωστο κ το λαθος" δινει κ περνει.....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από krispie
Νομίζω ότι όταν λέει ο φίλος ότι του έχει ξεκολλήσει αναφέρεται στην ταπετσαρία...
|
Αυτο ακριβως εννοω φιλε μου.

(Δεν εχει ξεκολλησει το ενυδρειο αλλα η ταπετσαρια)