Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #11  
Παλιά 12-12-11, 10:11
ΠΕΤΡΟΣ Κ. Ο χρήστης ΠΕΤΡΟΣ Κ. δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 14-07-2011
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 71
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rafaela Εμφάνιση μηνυμάτων
δηλαδη τα tetra εχουν διαφορετικες απαιτησεις απο τα γκαπι αρα ενα απο τα 2 δε θα ζει καλα ,εκτος αυτου τα τετρα ζουν σε κοπαδακια
Οσον αφορα το γατοψαρο τι εννοειται? τι γατοψαρο? αν ειναι κατι τετοιο http://www.google.gr/search?gcx=w&q=...I-fi4QTX_8XABQ νομιζω πως και αυτα ζουν σε κοπαδακια [αν κανω λαθος οι εμπειροτεροι διωρθοστε με παρακαλω] και εχουν διαφορετικες απαιτησεις, + οτι θελουν αμμο διοτι μπορει να τραυματιστουν τα ευαισθητα μουστακια τους
Φιλικα ,Ραφαελα
ΟΥΠΣ!!!! Γράψτε λάθος!!!!! Αντί για Betta, έγραψα tetra!!!!!!. Τελικά είναι... ή μάλλον ήταν (επειδή δυστυχώς ξαφνικά μας άφησε χρόνους) purple betta θηλυκό.Δεν θα ξαναπάρω Betta. Αυτό το ψάρι το πάσαρε στην σύζυγο ο petsopaς μαζί με ένα guppy.
Τα γατόψαρα πράγματι είναι ένα από αυτά http://www.google.gr/search?gcx=w&q=...I-fi4QTX_8XABQ τα ασπρόμαυρα με τις άτακτες βούλες στο σώμα τους.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από morfeas2002 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλή αρχή!!!
Παρατηρήσεις
. Βγάλε αν μπορείς τα ψεύτικα διακοσμητικά.
. Τα τέτρα μπαίνουν σε ομάδες και έχουν διαφορετικές απαιτήσεις.
. Πρόσθεσε 1 f guppy και 2 f platy γιατί λόγω της τάσης των αρσενικών για ζευγάρωμα γίνονται απίστευτα πιεστικά και οι θηλυκές στρεσάρονται, οπότε μπαίνουν σε χαρέμια της αναλογίας 1-3. Άσε που το ενυδρείο δεν είναι πυκνοφυτεμένο και αν στρεσαριστούν δεν έχουν που να κρυφτούν.
. Μαύρο φόντο, όπως προείπαν τα παιδιά, θα δείξει πολύ πιο ωραία.
Είμαι ήδη στην αναζήτηση φυσικού ξύλου. Ήδη έχει προστεθεί ένα ακόμη guppy θηλυκό, και σε μερικές μέρες πάμε για δύο ακόμη platy θηλυκά. Μην το φορτώσουμε απότομα.
Πάμε και για μαύρο φόντο. Φαντάζομαι ένα χαρτόνι μαύρο χειροτεχνίας κάνει
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01723 seconds with 10 queries