Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-07-11, 00:43
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από macgyver Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια είσαστε ΤΕΛΕΙΟΙ σας υπερευχαριστω απο την καρδια μου. εχω αγχωθει πολυ.. απορω πως αυτη η ξυλινη βαση θα κραταει τοσα κιλα... τα κραταει μην ανησυχεις

Είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ απο ενυδρεια, ξερω ελαχιστα, διαβαζω για μπολια κλπ, ο πετσοπας μου ειπε θα μου το στησει το φιλτρο κ θα βαλω ψαρια σε 9 μερες... αγνωστο τι θα κανει... αυτο προσεξε το,μαλ...α μου μυριζει οτι θα γινει...αν δεν κανεις σωστο στρωσιμο θαχεις προβληματα.στο λεω για να μην απογοητευθεις.καποια πραγματα πρεπει να γινουν στην αρχη.τους πετσοπαδες μην τους εμπιστευεσαι πολυ.ξεκινα απο τωρα και διαβασε τα υπομνηματα εδω στους αρχαριους για τον κυκλο του αζωτου! και τα υπολοιπα.οχι τιποταλλο, αλλα για ναχεις μια ιδεα απο τωρα του τι θα χρειαστει να κανεις οταν γινει η στραβη....

Με φοβισαν οσα γραφουν για τα anubia οτι ειναι κινεζικα, κ μου ειπε και φιλος με ενυδρεια οτι εχουν ολο προβληματα. Αντιθετως στα πετσοπ μου ειπαν (πηγα σε 2 της ιδιας αλυσιδας) οτι τα anubia ειναι πολυ καλυτερα. και οντως το τζαμι ειναι πιο παχυ των anubia... αν ειναι να σου κατσει λεμονι φιλε μου,θα σου κατσει ασχετα απο μαρκα οτι κιαν ειναι αυτο,απο ενυδρειο μεχρι οδοντοβουρτσα

Αρα λετε κραταω (δηλαδη παραλαμβανω) anubia??? περνει αυτοματες ταιστρες κλπ (γιατι καποιες φορες λογω δουλειας λειπω μέχρι και 18 μέρες) σπανια μεν αλλα λειπω.. και οχι δεν εχω Κανεναν να κανει κατι στο σπιτι... παιρνει ναι,αν και δυσκολα θα ψοφησουν απτην πεινα τα ψαρια.

τωρα το τι ψαρια θα βαλω.. αγνωστο.. δε ξερω δεν εχω ιδεα... θα θελα παντως να γενανε ευκολα, να βλεπω οικογενειες.. γκαπυ ισως?

το δευτερο κομματι που με αγχωνει ειναι η αισθητικη.. ολα αυτα τα φυτεμενα κλπ και οσα μεσα κανουν αυτο το καφε πρασινο δε με τρελενουν με τιποτα.. ειδα ενα στο γνωστο πετσοπ στη λ. κηφισιας (αλυσιδα) το εχει φτιαξει ο ιχθυολογος εκει Τ Ε Λ Ε Ι Ο!! με λευκογκρι αμμο, και κορμους δεντρου κρεμασμενους απο πανω.. τιποτα αλλο... τελειο... Η θα προτιμουσα με βραχους σα μαρμαρινους μεσα.... να μην εχει πρασινο κατασταση αυτο εξαρταται απο σενα τι θες να κανεις και πως να φαινεται.παντως τα φυτα το "δενουνε" το ενυδρειο.και αρεσουνε και στα ψαρια.
υ.γ προσεξε το το θεμα του στρωσιματος!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01589 seconds with 10 queries