Παιδια είσαστε ΤΕΛΕΙΟΙ σας υπερευχαριστω απο την καρδια μου. εχω αγχωθει πολυ.. απορω πως αυτη η ξυλινη βαση θα κραταει τοσα κιλα...
Είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ απο ενυδρεια, ξερω ελαχιστα, διαβαζω για μπολια κλπ, ο πετσοπας μου ειπε θα μου το στησει το φιλτρο κ θα βαλω ψαρια σε 9 μερες... αγνωστο τι θα κανει...
Με φοβισαν οσα γραφουν για τα anubia οτι ειναι κινεζικα, κ μου ειπε και φιλος με ενυδρεια οτι εχουν ολο προβληματα. Αντιθετως στα πετσοπ μου ειπαν (πηγα σε 2 της ιδιας αλυσιδας) οτι τα anubia ειναι πολυ καλυτερα. και οντως το τζαμι ειναι πιο παχυ των anubia...
Αρα λετε κραταω (δηλαδη παραλαμβανω) anubia??? περνει αυτοματες ταιστρες κλπ (γιατι καποιες φορες λογω δουλειας λειπω μέχρι και 18 μέρες) σπανια μεν αλλα λειπω.. και οχι δεν εχω Κανεναν να κανει κατι στο σπιτι...
τωρα το τι ψαρια θα βαλω.. αγνωστο.. δε ξερω δεν εχω ιδεα... θα θελα παντως να γενανε ευκολα, να βλεπω οικογενειες..
το δευτερο κομματι που με αγχωνει ειναι η αισθητικη.. ολα αυτα τα φυτεμενα κλπ και οσα μεσα κανουν αυτο το καφε πρασινο δε με τρελενουν με τιποτα.. ειδα ενα στο γνωστο πετσοπ στη λ. κηφισιας (αλυσιδα) το εχει φτιαξει ο ιχθυολογος εκει Τ Ε Λ Ε Ι Ο!! με λευκογκρι αμμο, και κορμους δεντρου κρεμασμενους απο πανω.. τιποτα αλλο... τελειο... Η θα προτιμουσα με βραχους σα μαρμαρινους μεσα.... να μην εχει πρασινο κατασταση
Ψαχνω φωτος στο ιντερνετ αλλα δε βρισκω κατι τετοιο...
Παιδες και παλι σας ΧΙΛΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!