Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 18-06-11, 15:11
Το avatar του χρήστη OLYMPIC
OLYMPIC Ο χρήστης OLYMPIC δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 08-04-2011
Περιοχή: ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
Μηνύματα: 72
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitrios Εμφάνιση μηνυμάτων
η γνωμη μου ειναι αν στο φιλτρο δεν εχεις βαλει σε ολα τα καλαθια σιποραξ η μπιλιες της εχειμ να το κανεις για να αυξηθει η αποικια σου.
Φίλε dimitrios έχω 4 2λτρα καλάθια το ένα μηχανικό το άλλο για τον φοσφορο(προσορινα γιατί ήταν γεμάτο με μηχανικό) και δυο καλάθια βιολογικό (4λτρ βιολογικό σύνολο) δεν πιστεύω να θέλει και άλλο .
-------------------------
Υποψιάζομαι παιδιά ότι το φίλτρο μου είχε βιολογία για αυτά τα λίγα και μικρά ψαράκια που περιέγραψα πιο πριν , και τώρα βάζοντας τα 4 αγγελόψαρα αναγκάζεται να φτιάξει καινούργια μεγαλύτερη βιολογία ένα είδος στρωσίματος .
Όσο για την ροή το μέγιστο που μου δίνει το βλέπω στο laptop με πρόγραμμα δικό του και είναι 850λτρ,ΑΛΛΑ αυτές τις μέρες έχω Βάλη υλικό στο φίλτρο για να απορροφήσει το φώσφορο που ήταν πολύ πολύ εκτός ορίων και αυτό απαιτούσε την χαμηλότερη ροή δηλ 400λτρ.Μετα από δυο μέρες σήμερα δηλ. είχαν αρχίσει να πέφτουν τα φωσφορικά.
Εν πάση περιπτώσει λέω να του ρίχνω για λίγες μέρες από τα βακτήρια που είχαν περισσέψει από το στρώσιμο για να το βοηθήσω και βλέπουμε
Εσείς τι λέτε θα είναι σωστή τακτική αυτή?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OLYMPIC : 18-06-11 στις 15:11 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01405 seconds with 10 queries