Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #15  
Παλιά 13-06-11, 21:54
Το avatar του χρήστη irongud
irongud Ο χρήστης irongud δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 14-12-2010
Περιοχή: Πειραιας
Μηνύματα: 511
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από glazar Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα φυτα απο που τα πηρες ?
Το αλλο το ενυδρειο υπαρχει ακομα και πηρες κλαδεματα απο εκει ?
Στα ρωταω ολα αυτα γιατι το οτι πηγε σε ενα ενυδρειο ενα φυτο , υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην παει σε αλλο αν αλλαζει εστω και κατι μικρο.

Για αυτο το λογο σου προτεινω να ξεκινησεις να ριχνεις λιπασματα, να ελεγξεις αν οι λαμπες σου ειναι παλιες και επισης το νερο ( αν ειναι οσμωσης να δεις αν χρειαζεται αλλαγη η μεμβρανη).

Μπορει ολα αυτα να τα εχεις ηδη κανει και ελπιζω να μην φανω κουραστικος αλλα οπως καταλαβαινεις μεσω γραπτων πρεπει να εχει καποιος πιο ολοκληρωμενη εικονα για να μπορει να βοηθησει.Σιγουρα παντως με το excel μονο δεν θα μπορεσεις να εχεις την αναπτυξη που θελουν τα φυτα.

Βεβαια μερικα απο αυτα τα φυτα που εχεις δεν ειναι δυσκολα, οποτε κοιτα λιγο εκτος απο τα λιπασματα για τα υπολοιπα.
+ την καλη ροη του φιλτρου σου.(κανε και μια καλη αλλαγη νερου τωρα που τα λεμε)
τα φυτα τα ειχα παρει απο διαφορους χομπιστες και μπηκαν στο ενυδρειο μου το πρωτο το πενηνταρι οπου και πηγαιναν πολυ καλα για κανα τριμηνο. μετα πουλησα το πενηνταρι και τα φυτα εμειναν σε κουβα με σκετο νερο χωρις θερμοστατη η οτιδηποτε αλλο για 3 περιπου εβδομαδες. μετα ετοιμασα το μεγαλο και μπηκαν. τα ιδια φυτα με τις ιδιες διαδικασιες ειναι και στο γαριδαδικο και πανε καλα εκτος του οτι οσα πρεπει να ειναι κοκκινα δεν κοκκινιζουν λογω λιγων βατ των λεντ. οι λαμπες στο μεγαλο ειναι καινουριες αγοραστηκαν απο μενα οταν εφτιαχνα το καπακι. απο φιλτρο εχω το 2217 στα 250 λιτρα πιστευω ειμαι ανετος...
__________________
Ο καθένας μας έχει 3 πρόσωπα.
Αυτό που δείχνει , αυτό που νομίζει ότι είναι , και αυτό που πραγματικά είναι...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01898 seconds with 10 queries