Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-05-11, 19:37
bokostas Ο χρήστης bokostas δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Θεσσαλονίκη Καλαμαριά
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
δε δινεται λυση ετσι γιατι τα μελη δεν ειναι τα ιδια στο φορουμ. μπαινουν καινουριοι συνεχως κι ενας αγαπημενος τοπος των νεων ειναι οι αγγελιες. δε διαβαζουν τους κανονες...
Πάνο ένα δίκιο το έχεις και δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει λύση σ' αυτό, άλλωστε δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε τέτοιο θέμα.
Σχετικά πρόσφατα το "ΑΖ" άλλαξε την σελίδα των αγγελιών του και τώρα όλοι οι κανόνες είναι ορατοί με πιο τονισμένα γράμματα πάνω-πάνω
και πριν από τις αγγελίες (προφανώς είχαν κι εκεί παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μας), αλλά δεν ξέρω κατά πόσο βελτιώθηκε η κατάσταση.

Χαλβαδούκο είσαι ο πιο αρμόδιος (σαν παθών μαζί με τον Γιώργο) να μιλήσει και δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου σε τίποτε και κυρίως σε αυτό:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από halvas69 Εμφάνιση μηνυμάτων
Η διαφορά εδώ είναι ότι μάθατε σε μία Χ κατάσταση και σας ξενίζει η καινούργια.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
...ειναι απλως αληθινα, τα δεχομαστε και παμε παρακατω.
Φυσικά και τα δεχόμαστε (μήπως μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς??)
Εγώ άνοιξα αυτό το θέμα γιατί πιστεύω ότι έπρεπε να συζητηθεί, τα επιχειρήματα κατατέθηκαν, δεν υπάρχει λόγος να το κουράζουμε άλλο,
το μέλλον θα δείξει αν ήταν σωστή η κίνηση και στο κάτω-κάτω θα μπορούσε αργότερα να ξαναλλάξει το σύστημα αν δεν "περπατήσει".

------------------------
ΥΓ: Πάνο επιμένεις σ' αυτό το: "...κανατε το Χαλβα μου να γραψει" και θέλω να το συζητήσουμε από κοντά
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01419 seconds with 10 queries