Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos_auk
black phantom tetra ειναι.πρεπει οπωσδηποτε να τα αυξησω?ξερω οτι οσα πιο πολλα τοσο το καλυτερο για τα τετρα.γι'αυτο το λες?ειναι λιγο φοβητσιαρικα τωρα.θα ειναι καλυτερα αν ειναι περισσοτερα? Ολα τα σμηνοψαρα συμπεριφερονται πιο ανετα σε οσο μεγαλυεερο αριθμο ειναι
για τα german ram ειναι μικρο το ενυδρειο λες ε?σαν μεγεθος παντως ειναι τα ιδια και λιγο μικροτερα απο τα apistogramma agasizii...γι'αυτο ελεγα να τα προτιμησω... Τα german ram ειναι πιο ογκωδη και δυνατα ψαρια. μη κοιτας μονο το τελικο μεγεθος, κοιτα και υψος και παχος. Εκτος αυτου ειναι και πιο κινητικα και νομιζω πιο αγρια. Ο χωρος θα τους πεσει μικρος
τα μπλακ ελεγα να τα σταματησω στα 6 γιατι ειναι και μικρο το ενυδρειο και δεν θελω να το παραφορτωσω.αλλα αμα ειναι να αισθανονται καλυτερα και πιο ασφαλη και να εχουν καλυτερη συμπεριφορα τοτε να βαλω αλλα 2 τουλαχιστον.διαβασα καπου οτι τα κοπαδοψαρα ενδεχεται να μην δεχτουν στο κοπαδι τους ψαρια της ιδιας ρατσας που προστιθενται αργοτερα στο ενυδρειο γιατι θα εχουν ηδη κανει το κοπαδι τους και θα εχει διαμορφωθει καποια ιεραρχια...ισχυει? Αυτη την πατατα που τη διαβασες?
Σαν να λενε οτι σε ενα στρατο δεν αρεσουν οι ενισχυσεις στη μαχη γιατι εχει φτιαξει ηδη την ιεραρχια του.
σκεφτομαι επισης να βαλω 1 σαλιγκαρι Apple snail και 3-4 γαριδες αμανο...πως ακουγεται?γιατι δεν θα εχω γατοψαρα και ancistrus να περιποιουνται βυθο, υπολειματα τροφων, αλγες κλπ.
Το Apple θα σου "βαρυνει" το ενυδρειο σαν να εβαζες 6-8 tetras ακομα 
Amano δεν ξερω.
Για το βυθο πολυ καλα ειναι τα melanoides tuberculata και τα anentome helena και επειδη ζουν και μεσα στο βυθο θα τον αεριζουν και θα αποφυγεις και τις αναεροβιες περιοχες οπου δημιουργειται υδροθειο. Τα δευτερα προτιμησε τα γιατι δεν αναπαραγωνται ευκολα για να σου γεμισουν το ενυδρειο, κυνηγανε και τους λαθρεπιβατες.
τα apistograma πανως ειναι πανω κατω στα ιδια μεγεθη εκτος απο το apistogramma trifasciata που βρηκα καπου και ειναι λεει 3-4 cm...αν ξερει κανεις κατι αλλο...
|
Τα apisto γενικα ακουγονται καλη ιδεα. (αυτα και 5 εκ φτανουν)
Προτιμησε καποια που δεν θελουν ακραια χαμηλες τιμες νερου σε pH gH. Ουτε ψηλες θερμοκρασιες
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.