Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Crazy_Beaver
@ Μαικλ
Ε θα το συγκρίνεις με ένα συνδιασμό που θα είσαι στα ανάλογα λίτρα ανα ώρα. Μην ξεχνας πως για ένα ενυδριο 300 λιτρα ας πουμε το φιλτράρισμα που προτείνω εγω είναι ικανοποιητικό εώ το δικό σου οχι και τόσο!
Συμφωνώ με τον rtolis!!!
|
..ναι,αν προσεξες μιλαω για 2 φιλτρα 2036 με ετησια εξοικονομηση σε καταναλωση κατα 30 ευρω περιπου(τα δυο μαζι παντα )σε συγκριση με τον ενα κινεζο....και ιδια ροη εχουν τα δυο μαζι (ιση με το κινεζο) και οτι αλλο θες συγκρινε...
Στο μονο που "φαινετε" μια διαφορα ειναι το κοστος αποκτησης,αλλα κι αυτο εξανεμιζετε στη διετια....
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από rtolis
Να κάνω κι εγώ λίγο τον δικηγόρο του Κινέζου? 
Νομίζω ότι συγκρίνουμε διαφορετικά πράγματα. Το Sun Sun είναι μια κατηγορία φίλτρου (όσον αφορά τις δυνατότητες) πάνω από το 2036. Το ότι έχει λιγότερη χωρητικότητα κάδου και μικρότερη κυκλοφορία αυτομάτως σημαίνει λιγότερα Watt. Αν πας στην ίδια κατηγορία το Eheim 2217 π.χ. που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Sun Sun έχει κατανάλωση 20 Watt! 
Πιστεύω ότι η όλη συζήτηση λαμβάνει χώρα επειδή δεν υπάρχει ένα μικρότερο εισαγωγικό μοντέλο από την Sun Sun...
|
μη ξεχναμε οτι η σειρα classic εχει που πρωτοβγηκε στην αγορα προ 20 ετιας....ε ναι τετοια τεχνογνωσια εχουν οι Κινεζοι 20 ετιας(και μαλιστα κακη....)
-------------------------
...και μιλωντας με οικονομικα μεγεθη στο τελος της 2-3ετιας (οτι εσεις θελετε) πουλας τα eheim.....
Εστω και τοτε τα μισα λεφτα σου θα τα παρεις πισω....με τα κινεζικα τι θα γινει?
.....ουτε αγοραστης δε θα βρισκετε...
Κακα τα ψεμματα στη συγκεκριμενη περιπτωση ισχυει οτι
"το φθηνο ειναι κι ακριβο"