Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-11-10, 15:25
Το avatar του χρήστη kotsos83
kotsos83 Ο χρήστης kotsos83 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ξανθη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από johnbaz Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειτα απο μια περιπλανηση στον χωρο της παροχης co2 ειμαι στο τσακ στην αγορα εξοπλισμου αλλα η αγνοια με φρεναρει.δωστε μου λοιπον τις γνωσεις σας στο θεμα co2.να προχωρησω στην αγορα η' βαζω μπελα;ποια θα ειναι τα παραπανω οφελοι σε σχεση με το excel που χρησιμοποιω;αυτα πανε κ μαζι;επισης αν υπαρχει ενας οδηγος συναρμολογησης.εγω αν προχωρησω σε αγορα,παιρνω δικιλη μπουκαλα,ηλεκτροβανα,μανομετρα,ανεπιστροφη βαλβιδα,περα απο κει χρειαζομαι σωληνα παροχης που λογικα θα βρω σε ενυδρειακα,διαχυτηρα co2 κ μετρητη φυσαλιδων ετσι;το θεμα μου ειναι πως συνδεονται κ που τοποθετουνται αυτα!αν μπορει κ θελει καποιος ας με βοηθησει!ευχαριστω πολυ
Φυσικα και θα δεις μεγαλη διαφορα,το co2 ειναι η τροφη των φυτων.Το Excel δε το χρειαζεσαι μετα.Η συναρμολογιση ειναι πολυ απλη,βιδωνεις τα μανομετρα στη μπουκαλα,βαζεις το λαστιχακι σιλικονης,μετα την ηλεκτροβανα(αν δεν βαλεις ph codroler γνωμη μου ειναι περιττη,θα σου αλλαζει αποτομα το ph),τον μετρητη φυσαλιδων,μετα τη βαλβιδα και τελος στον διαχυτηρα μεσα στο ενυδρειο.

Κώστας-Ξάνθη!!!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01322 seconds with 10 queries