Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #100  
Παλιά 15-08-10, 21:28
Το avatar του χρήστη in the pond
in the pond Ο χρήστης in the pond δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 24-05-2007
Περιοχή: ΚΥΠΡΟΣ
Μηνύματα: 3.198
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exelix Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά, γεμισμένη και με το καινούργιο σου ξύλινο δάπεδο περιμετρικά δείχνει εκπληκτική! Αν μάλιστα μπορούσε στη μία άκρη να είναι πλατύτερο και να έχεις σκεπαστή βεράντα να αράζεις ακριβώς δίπλα της θα ήταν το τέλειο! Χμμμ... έχεις σκεφτεί να ρίξεις το σπίτι για να χωρέσει;!
Υπάρχει ήδη αυτό που λες. Σιγά-σιγά όμως...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MIXALIS CYPRUS Εμφάνιση μηνυμάτων
οοοο δενει πολυ ωραια το σκηνικο . Βασιλη για ασφάλεια για σκυλο και παιδια σκεφτεσε να κανεις κατι?
To επεξεργάζομαι ακόμα Μιχάλη, γιατί έχω και τις φοβίες μου στο θέμα αυτό για τα παιδιά και ιδιαίτερα τα ξένα που έρχονται στο σπίτι μας. Θα γίνει όμως κάτι άμεσα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MIXALIS CYPRUS Εμφάνιση μηνυμάτων
Για διακόσμηση στη θεση σου θα γεμιζα περιμετρικά το χώρο με ομορφα μπονσαι ! Αν εχανες εσυ νερο τοτε εγω θα εμενα με τις γλαστρολιμνες μονο
Είδες το χώρο, οπότε μπορείς από τώρα να φανταστείς πως θα γίνει με τα μπονσάι. Σε μια από τις πιο πάνω φωτογραφίες, μπορείτε να δειτε εξάλλου και μια παμούσα, που παραπέμπει στα της Άπω ανατολής. Τα μπονσάι πάντως υπάρχουν ήδη και έχουν και τους χώρους τους. Απλά λίγη υπομονή γιατί οι εργασίες μετά τα ψάρια, θα είναι ακόμα πολλές ώστε να ολοκληρωθεί το έργο.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MIXALIS CYPRUS Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν εχανες εσυ νερο τοτε εγω θα εμενα με τις γλαστρολιμνες μονο
Μην το λες αυτό. Ακόμα και στις καλύτερες κατασκευές τέτοιου επιπέδου, μπορεί να παρατηρηθούν προβλήματα...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dream Waters Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτο που δεν εχω καταλαβει Βασιλη ακομη ειναι το γινεται μεσα στο χωρο του φιλτρου.
Θα το ντυσεις και αυτο με πολυεστερα?
Οι 3 σωληνες πως φερνουν το καθαρο νερο μεσα στην λιμνη?Οι αντλιες που μπαινουν?
Πριν συμπληρωθεί το "πείραμα" απώλειας νερού που έχω κάνει σήμερα, καμία κίνηση από πλευράς φίλτρων δεν μπορεί να γίνει, γιατί σε μια περίπτωση μεγάλης απώλειας, μπορεί να σου γεμίσει νερά το μηχανοστάσιο, με τις αντλίες και λοιπό ηλεκτρονικό εξοπλισμό, με όσα κακά μπορούν να ακολουθήσουν. Αυτό που λέω είναι βήμα-βήμα σταθερά. Τα φίλτρα υπάρχουν εδώ στο σπίτι για περισσότερο από 4 μήνες και περιμένουν, όπως αεραντλίες κ.λ.π.

Ο χώρος του φίλτρου με πολυεστέρα, γιατί? Α! τώρα κατάλαβα. Το δωματιάκι, αν μπορούμε να πούμε έτσι το χώρο φίλτρανσης, θα γεμίσει ολοκληρωτικά από φίλτρα τύπου eazypod X2, ένα DIY moving bed, αντλία, λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας, αεραντλία και βεβαίως πολλές πολλές σωληνώσεις που θα τα συνδαίει όλα αυτά μαζί σαν ένα κύκλωμα. Η αντλία θα βρίσκεται κάπου στο τέλος, μετά τα φίλτρο, οπότε το προϊόν που θα στέλνει πίσω στη δεξαμένη θα είναι τριπλοφιλτραρισμένο, άρα και καθαρό από άλγες, στεραιά, αμμωνίες κ.λ.π.

Βασικά για να σας απαντήσω με απλά λόγια (γιατί και ο Βασίλης pouritanos ρώτησε κάτι ανάλογο πριν λίγες μέρες) πουθενά στο χώρο φίλτρανσης δεν θα φαίνεται νερό, έστω και αν θα υπάρχει αρκετό μέσα στα φίλτρα. Εκεί μέσα θα μπορώ να μπαίνω όποτε εγώ επιθυμώ χωρίς να λερώνομαι ή να βρέχομαι. Αυτά όμως θα έρθουν σε λίγες μέρες, γιατί είναι το αμέσως επόμενο και πολύ μεγάλο βήμα. Εννοώ ότι άμεσα ακολουθούν τα nishikigoi μου γιατί ήδη έχει σχηματιστεί η βιολογία στα Κ1 που τοποθέτησα στο ήδη υπάρχον σύστημα bakki shower.
__________________
Το air diffuser, είναι αεραντλία...


Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη in the pond : 15-08-10 στις 21:52
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01815 seconds with 10 queries