Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #575  
Παλιά 26-06-10, 17:11
yiannossavva Ο χρήστης yiannossavva δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 23-05-2007
Περιοχή: Λευκωσία-Κύπρος
Μηνύματα: 686
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από in the pond Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιάννο, συμφωνώ στο 90% των όσων έχεις γράψει. Σε πολλά από αυτά έχεις κάνει στροφή 180 μοιρών και είναι δείγμα ότι έχεις ενημερωθεί καλώς για κάποια πράγματα. Λίγες διαφωνίες συνεχίζουν να υπάρχουν βέβαια, αλλά θα τα βρούμε στη συνέχεια.

Κάτι που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι:
Υπάρχουν πάρα πολλές μελέτες που αναφέρουν τις απαιτήσεις των κοι σε οξυγόνο, όλες συγκλίνουν περίπου σε αυτά τα επίπεδα που έχω αναφέρει στο άρθρο για τα κοι. Δεν είναι υπερβολικά αυτά που έγραψα, γιατί υπάρχουν και πιο ακραίες τοποθετήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα λίτρα ανά κοι. Οι σοβαρότεροι χομπίστες αυξάνουν τα λίτρα στα 1500 ανά κοι.



Τί έχεις κάνει εσύ τα δύο χρόνια που ασχολείσαι που δεν έχω κάνει εγώ τα 8 τόσα χρόνια που ασχολούμαι? Έτυχε να έχω και φίλτρο ανοικτού τύπου του εμπορίου, κατασκεύασα και δικό μου, έκανα συνδυασμό, πειραματίστηκα αρκετά, ότι κάνεις εσύ σήμερα... Ναι, έχω πολύ περισσότερη εμπειρία από εσένα. Αυτό που έχω εγώ που δεν έχεις εσύ είναι οι γνώσεις. Χωρίς αυτές, επιστήμονας δεν γίνεσαι σε κανέναν κλάδο. Η πρακτική και η εμπειρία έρχεται πολύ αργότερα, όταν αναθεωρήσεις κάποια πράγματα.



Αφού εσύ μου το ζητάς, να τες αραδιασμένες μια-μια πάρα κάτω:

Σήμερα απάντησες αυτό:


και πριν λίγους μήνες αυτά:










Αυτά, δεν τα έχω παρουσιάσει εδώ για να έχουμε άλλη μια σημερινή κόντρα. Διάβασε τα καλά Γιάννο, πήγαινε στο θέμα του Ηλία και δες τα όλα μαζεμένα εκεί. Πες μου τι δεν έχει ακολουθήσει από τις υποδείξεις σου? Είναι δε σαφέστατο ότι τα ψάρια του τα έχει χάσει με ακρίβεια με τον τρόπο που μίλησε ψες ο Άντρος. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό σε λιμνόφιλο στα ξένα φόρα. (Αν κάνατε googling) θα το διαπιστώνατε και εσείς, άρα θα γνωρίζατε και εσείς αυτόν τον κίνδυνο.

Όπως και να έχει ότι έγινε έγινε. Ο Ηλίας να βάλει άλλη μία αντλία στον πυθμένα για άντληση νερού από εκεί κάτω και παράλληλα να εγκαταστήσει μια αεραντλία, κατά προτίμηση Air deffuser, γιατί είναι πολύ πιο πρακτική σαν συσκευή.

Φίλε Ηλία, αύριο θα έχεις και τις φώτο για το shower. Αν το συνδυάσεις αμέσως μετά τα φίλτρα πιέσεως που έχεις ώστε να αποφύγεις την οργανική ύλη, θα έχεις σπουδαία αποτελέσματα στην οξυγόνωση των άνω στρωμάτων της λίμνης σου.
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι όσο το τραβάς εκτίθεσαι. Δεν μπορείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Θέλω να μου πεις που γράφω ότι τα φίλτρα που έχει βάλει ο Ηλίας είναι ικανοποιητικά και προπαντός που έχω πει στον Ηλία ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ 12 ΟΡΕΣ ΤΑ ΦΥΛΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΝΕΡΟ.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι εξαφανιστείς
 
Page generated in 0,02091 seconds with 10 queries