Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-06-10, 15:25
Το avatar του χρήστη vagvader
vagvader Ο χρήστης vagvader δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Ξανθη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgarask Εμφάνιση μηνυμάτων
Σαφως ...

Το θεμα ειναι οτι δεν πας στο wwf π.χ. να σωσεις τις αρκουδες φορωντας γουνα (πραγματικη) ... το πιο πιθανο ειναι οτι θα σε παρουν με τις πετρες και θα την θαψουν την γουνα οπως καθε τι που πεθαινει!!

vagvader αν πουλας - χαριζεις τις "γουνες" σου τοτε ... ακομα χειροτερα!!
Δεν εχω πουλησει ποτε ψαρια μου και σε κανεναν. Δεν θα βρειτε κανεναν να σας πει οτι εχει ψαρια μου, ομως εχω δωσει-χαρισει ψαρια απο γεννες μου σε petshop και φυσικα αυτο δεν θα αρεσει σε εσας, το προτιμουσα ομως απο να τα πεταξω η να τα κανω τροφη στα μεγαλυτερα μου... Τωρα οσο αφορα την παραμονη μου η οχι στο φορουμ, παρτε το απο την αναποδη, αν εδω ηταν ενα φορουμ για υβριδια-crossbreeds κλπ και καποιος εδινε μια αντιθετη αποψη η γενικα αντιδρουσε θα ηταν εξυπνο να τον κανουν banned με τη μια? Και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι εδω μεσα εχουν παπαγαλοψαρα, τι πρεπει ολους αυτους να τους κανετε banned? Το διαφορετικο συμαινει αυτοματως και περιορισμος? Και ισα ισα δινετε και το ερεθισμα σε καποιους να διαβασουν τι ειναι το σωστο και τι οχι, οποτε ειναι θεμα επιλογης και γνωσης του ολου. Αν δεν ξερουν οι συμφορουμιτες ποια ειναι η πραγματικη εικονα αυτων των ψαριων πως θα κρινουν? Ετσι απλα θα τους λετε "ΟΧΙ στα υβριδια"? Καταλαβαινω ομως τους φοβους του τολη και του καθε τολη που σε αλλες συνθηκες μπορει να ημασταν και αδερφια... Υπαρχει η φοβια μην τυχων και υπαρξουν υποστηρικτές και λατρεις του ειδους.

Page generated in 0,01318 seconds with 10 queries