Θέμα: Νεα Λιμνη
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-06-10, 21:43
Το avatar του χρήστη MIXALIS CYPRUS
MIXALIS CYPRUS Ο χρήστης MIXALIS CYPRUS δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Λεμεσος Κυπρος
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από in the pond Εμφάνιση μηνυμάτων
Μιχάλη, άσε καλυτερα! Προτιμώ να μην αναπτύξω περισσότερο το θέμα κάκτοι και παχύφυτα, γιατί ενδεχομένως θα ξεφύγουμε εντελώς... Απλά επιφυλάσσομαι όταν περάσεις κάποια μέρα από την αυλή μου.
Οκ
-------------------------
[QUOTE=japetus;456658]Αλήθεια, πόσο κοστίζουν τα νούφαρα σε φυτώρια εκεί; Προχθές ρώτησα απο ενδιαφέρον σε ένα που είχα σταματήσει και τα χάζευα και μου είπε 25 ευρω

Εγω εχω βρει σε φυτωρια νούφαρα απο 8 ευρω εως 18 ευρω .Εννοείτε οτι έπαιρνες νουφαρο/έκπληξη αφου είναι υβρίδια ολα άγνωστου προέλευσης και χρωματισμου .
Τωρα βρηκα και ενα προμηθευτή που τα φερνει στα φυτώρια .Αυτος τα πουλαει 5.

Οι επαγγελματίες που ασχολούνται σοβαρα με τα νουφαρα και εχουν τις πιο γνωστες κατηγοριες εχουν διάφορες τιμες .Αυτα τα νούφαρα «μαρκες» ξεκινουν απο 17 εως 40+ ευρω.Στην Κυπρο υπαρχει και ένας πολύ καλος κυριος που ασχολειτε με τα νουφαρα χρονια .Εχει δημιουργήσει νεες ποικιλίες ο κ.πρωτοπαπας με όμορφους χρωματισμούς. Δες

http://nymphaea.awardspace.com/default.htm
-------------------------
Παιδια μιλησα με τον Ρονυ στο τηλέφωνο .Μου εξήγησε ορισμένα πραγματα οσον αφορα το λαινερ και επισης μου ειπε αρκετες προτάσεις για την λιμνη .

Του ειπα οτι αυτο που κανω τωρα ειναι προβα για τη πιο μεγαλη λιμνη που θα κανω στο μέλλον στο δικο μ σπιτι .Μου πρότεινε να κάνω ωραίες πατέντες με τα ειδικά δοχεία που υπαρχουν ετοιμα για λιμνες .Τα πιο μεγάλα που βρήκα ειναι 500 λιτρα .Μπορώ να βαλω 3-4 απο αυτα και να τα κανω ειτε σιντριβάνια μεταξυ τους ειτε ενωμένες λίμνες και στην μεση που θα μεινει καινός χωρος να μπει δεντρο !Δεν σας κρυβω οτι την ψαχνω αυτη την ιδεα επειδη μπορεις πραγματικα να παιξεις με διαφορους τροπους ετσι.

Αν θα επιλέξω το λαινερ που εχω θα το αφήσω αρκετο καιρό με το νερο μεσα και μετα θα παω να κανω ανάλυση νερου για την περιπτωση που υπαρχει καποιο χημικο επικίνδυνο. Ειμαι σιγουρος ότι θα συμφωνήσετε με αυτό .Ειναι ο μονος τροπος για να ειμαστε σιγουροι .Θεωρειτε 1,5 μηνας ειναι αρκετος για να γινει μετα η αναλυση?

Του ειπα του ανθρώπου που ειναι επαγγελματίας να ξεκλέβει λιγο χρονο να μας γράφει και στο φορουμ αφου σίγουρα μπορει να βοηθήσει με τις γνώσεις του .

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MIXALIS CYPRUS : 16-06-10 στις 21:43 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01566 seconds with 10 queries