Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-06-10, 22:13
Το avatar του χρήστη panos1972
panos1972 Ο χρήστης panos1972 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαία, Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bokostas Εμφάνιση μηνυμάτων
Είδα τον Πάνο να φεύγει με 4 σακούλες (του σούπερ μάρκετ, όχι ενυδρειακές) γεμάτες φυτά κι ένα τεράστιο φίλτρο.

Ούτε δημοσιογράφος tabloid να ήσουνα δε θα τα διαστρεύλωνες τόσο!
Έφυγα με
μία σακούλα η οποία περιείχε: 1 σακουλάκι με 5 γαριδούλες bee και 1 σακουλάκι με μικροσόρουμ νάροου. Επίσης ναι και με ένα φίλτρο ΓΙΓΑΣ!!! Και ξέρεις κάτι;;; ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΟΛΑ!!! Δεν είμαι σαν κάτι παλιομπαταχτσήδες....
Μία! μόνο μία φορά πήρα κούτρα κλαδέματα από τη συνάντηση, όσο καιρό έρχομαι.

Όποιος μου άρπαξε τις 2 σακούλες φυτά όταν γύρισα να πιω μια γουλιά καφέ, να ξέρει ότι τον καταράστηκα να κολλήσει
άχλια, σαπρολένια, ικ, φούνγκους, φινροτ, φυματίωση, κυανοβακτήριο, τριχοειδή, PHcrash και σκατοσαλίγκαρα.

Δε μπορεί να στα πήρε ένας! Μάλλον το μοίρασαν σε καμιά 500αριά ενυδρεία γιατί με αυτά τόσα γέμιζες.... Μπορεί να ήσουν της θεωρητικής κατεύθυνσης αλλά Θα λές και τα μηδενικά πίσω από νούμερο που αναφέρεις! Παίζει ρόλο! 20 σακούλες φυτά λοιπόν!

(Το μικροσορουμ δεν το έβαλα ακόμα! Εάν έμεινες από φυτά να στο φερω αύριο μετά τη δουλειά! Και επειδή το πλήρωσα, το ανταλλάσω με ένα σπιτικό καφέ!)

Να ευχαριστήσω τον Νίκο (nikosm1) για την πολλοστή δωρεά-χορηγία καταπληκτικών φυτών.

Αδριάντα χρειάζεται ο Νίκος όχι απλό ευχαριστώ!

Να ευχαριστήσω τον Στρατηγό για τα σούπερ φυτά και τις γαρίδες (χρωστάω κέρασμα, δεν σε πρόλαβα Σταύρο).

Και εγώ σε ευχαριστώ Σταύρο!!!!

Ευχαριστώ και όλα τα παιδιά που έφεραν κλαδέματα που μοιραστήκαμε όλοι (μέχρι και ο σερβιτόρος πήρε).
Να είμαστε όλοι καλά και να δούμε ποιός θα έρθει στην επόμενη συνάντηση που πέφτει αρχές Ιουλίου...
Ιούλιο το βλέπω να αναβάλλεται πάλι....

Page generated in 0,01569 seconds with 10 queries