Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis
πω πω ομορφιες!!! 
ζηλευω.....βρε παιδια να κανω μια ερωτηση.....
μια λιμνη οπως αυτη...ας πουμε οτι αφηνουμε κατα μερος το κατασκευαστικο κομματι.....
τι κοστος συντηρησης ενδεχεται να εχει?? ενα ευρος τιμων?? για νερο αποχλωριωση...δεη κ.τ.λ.
|
Πανουλη και γω δε ξερω τι να σου πω

Ειμαι ο μοναδικος που δεν εχω φυλτρα εχω μονο 2 αντλιες 5000 Lit την ωρα απο 65watt η μια, αρα σε ρευμα τιποτα! αποχλωριωση δεν κανω γιατι πλεον το νερο που συμπληρωνω ειναι ελαχιστο καθε βδομαδα ωστε και χλωριο να εχει ειναι τοσο μικρη η ποσοτητα που δεν μου κανει κακο! Εχω βαλει πολλα φυτα που περιμενω πως και πως να μου μεγαλοσουν! Αλλα μην ξεχνας οτι η δικη μου λιμνη ειναι τοσο μεγαλη με βαθος στο τελευτεο επιπεδο 1,70 με 1,80 που τι αλγες και τετοια παρασιτα να επιβιωσουν! To νερο εκει ειναι ακομα πολυ κρυο! και σκοτονει τα παντα εκτος απο τα ψαρακια μου

. Ενα αλλο που παρατηρησα ειναι οτι στο σημειο που την εχω φυσαει παρα πολυ, με αποτελεσμα το νερο να αξυγονονετε απιστευτα καλα! Ασε που αυτο με βοιθαει να την καθαριζω ποιο ευκολα απο φυλα και σκονες, ολα μου τα παει σε μια μερια

Παντος αν ελεγα να τη στηριξω με μηχανικα μεσα το κοστος θα ηταν πολυ βαρι!!! Παντος ως τωρα τα παει πολυ καλα και η εορουμενη αλγη εξαφανιστηκε σιγα-σιγα, του χρονου τωρα αν δω τα ζορια θα κανω μια προλιμνη που θα χει μονο φυτα το νερο δε θα φαινετε να φανταστεις και αυτο θα ειναι και το φυλτρο μου! Να παρακτω εβγαλα φωτο πριν απο μιση ωρα και οσο παει και καθαριζει!