Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-10-09, 13:23
kalaxan Ο χρήστης kalaxan δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Περαία-Θεσσαλονίκης
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos1972 Εμφάνιση μηνυμάτων
Τουτέστιν! 11W κατανάλωση αλλά 60W απόδοση επί 2 λάμπες 120W στα 60λίτρα που σημαίνει 2W/λίτρο!!!!
Και ο Kalaxan να βάλει μία 7W κατανάλωση αλλά +25W απόδοση στα 17 λίτρα που σημαίνει +1,45W/λίτρο;
Τί δε μου κολλάει εδώ;
Μήπως Πάνο η αναγωγή που κάνεις δεν ισχύει?
................
Τηλεφώνησα στο πετ που είπαμε, μου είπε απο βδομάδα να περάσω να κοιτάξει στην αποθήκη και ίσως βρει. Το φωτιστικό που μου είπε είναι 9W..
Επίσης μου είπε πως για αυτά τα εύκολα φυτά στο ενυδριάκι δε θα έχω πρόβλημα με τη λάμπα των 7 W(τάσης δικτύου) που πήρα από το πράκτικερ...

Εγώ ψήνομαι πολύ για τη λύση που μου πρότεινες(αν βρούμε από βδομάδα stock),μ'αρέσουν πολύ τα ανοιχτά ενυδρεια αλλά σκέφτομαι οτι περιορίζομαι στο θέμα μονομαχος..
Τέσπα θα σε πάρω τηλ το απόγευμα να βρεθούμε.
Σκεφτόμουν να περάσω σε λίγο που σχολάω από τη δουλειά από το πράκτικερ μήπως βρω τη λάμπα που περιέγραψε ο dimis1978 αλλά από ότι βλέπω θα περιμένω να τα πούμε από κοντά..
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chemical mac Εμφάνιση μηνυμάτων
Μας κοροϊδεύουν οι εταιρείες σχετικά με τα watt
Η αλήθεια πάντως είναι ότι εγώ πλέον δεν υπολογίζω τα watt αλλά τα lumen γιατί στην ουσία αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ένταση (η οποία μετράται με Lumen)

420Lumen Με 2700Κ είναι ανεπαρκή για στοιχειώδη φωτισμό με εύκολα φυτάκια και τζάβα μος?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalaxan : 24-10-09 στις 13:23 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01451 seconds with 10 queries