Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-08-09, 16:39
Το avatar του χρήστη GeFior
GeFior Ο χρήστης GeFior δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΚΩΣ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από in the pond Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα βουνά και της Ελλάδας είναι γεμάτα από τέτοιες πέτρες. Η απλότηταά τους είναι αυτή που μας αφήνει παγερά αδιάφορους, στην προσέγγιση να τις τοποθετήσουμε στο ενυδρείο μας. Μπεζ, απλές, ασβεστολιθικές και δε χρειάζεται να προέρχονται από το Μαλάουι.
Επίσης, ποιός είπε ότι οι συγκεκριμένες πέτρες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια τις "ξένες" φεγγαρόπετρες ή τα νταμάρια σε ένα Μαλάουι? Απλά, υπομονή και φαντασία χρειάζεται.
Πες μου σε ποσες νεες παρουσιασεις ενυδρειων ειδες τετοιες πετρες?
Εγω σε καμμια τελευταια.
Προφανως η απλότητα τους δεν πρεπει μας αφήνει παγερά αδιάφορους αν θελουμε ενυδρεια Malawi βιοτοπικα και οχι ενυδρεια που να μας αρεσουν, και αυτο αποδυκνυεται πολυ δυσκολο για πολλους.
Εξ'αλλου σ'αυτο το θεμα που εχω γραψει, περα απο τον Πανο απο Αλεξ/πολη αν και μη κιχλιδας ειναι ο μονος που εκφραστηκε.
Να υποθεσω οτι οι υπολοιποι κιχλιδαδες εχουν καποια δυσκολια να εκφραστουν θετικα η αρνητικα, για το στησιμο και για το ειδος των πετρων που εχω στο ενυδρειο μου, γιατι εχουν ενυδρεια φτιαγμενα λιγο πολυ απο ωραιες, ομορφες και αγορασμενες πετρες, και οχι κοινες απο αυτες που βριθουν στα ελληνικα βουνα οπως λες.
Αν αυτοι ζουσαν διπλα στη λιμνη και ηθελαν να φτιαξουν ενα κιχλιδο-ενυδρειο, πολυ θ'αθελα να μαθω τι πετρες θα χρησιμοποιουσαν.

Page generated in 0,01370 seconds with 10 queries