Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-06-09, 10:02
Το avatar του χρήστη Δημητρης89
Δημητρης89 Ο χρήστης Δημητρης89 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρουπολη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chemical mac Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικά τι συμβαίνει με σένα; Εχεις ποστάρει παντού κι ακόμα δεν έχω καταλάβει, έχεις ενυδρείο ή δεν έχεις τελικά; Είναι στρωμένο ή όχι; Υπάρχουν ψάρια; Εχεις ένα μονομάχο ή θέλεις να αποκτήσεις κτλ κτλ κτλ
εχω ποσταρει παντου γιατι ακομα ψαχνομαι...θελω να αποφασισω εκ των προτερων ποια ψαρια θα βαλω,ποια μπορουν να μπουν στα λιτρα μου,και τι πρεπει να κανω ωστε να μην μου πεθανουν
ενυδρειο εχω ενα 30λιτρων και δεν εχει ψαρια γιατι ακομα δεν το εχω στρωσει..
απο ψαρια ειχα 2 σε μια γυαλαπου μου τα εδωσε petshopas και μετα εμαθα οτι δεν ζουν σε γυαλα,και ετσι πηρα το ενυδρειο.
οπως επισης μετα απο 4 μερες λειτουργειας μου ειπαν απο το pet shop να βαλω το αλλο,με συνεπεια να πεθανει και αυτο.
μετα απο αυτο αποφασησα να ασχολιθω σοβαρα με το χομπυ και να προετοιμαστω καταλληλα,να μαθω τι ψαρια υπαρχουν κσι ποιες οι απαιτησεις τους για να αποφασησω
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κλεόβουλος Εμφάνιση μηνυμάτων
Ποιές γιορτές?(μάλλον τις καλοκαιρινές διακοπές εννοείς)
Πόσο καιρό θα λείψεις?
(πέταξε και το ψεύτικο φυτό είναι άχρηστο και επικίνδυνο)
θα γυγω περιπου τις 20 Ιουλιου και θα γυρισω ξανα μονιμα αρχες Σεπτμβριου.....οποτε εναν μηνα και κατι
βεβαια ενδιαμεσα αν χρειαστει μπορω να παω και να το βλεπω αλλα μια βορα καθε 15-20μερες

το πλαστικο φυτο το πηρα γιατι τα χρυσοψαρα ηξερα οτι τρωνε τα ζωντανα και οταν εμαθα οτι δεν πηραζουν τις anubias εβαλα μια...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 05-06-09 στις 10:02 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01331 seconds with 10 queries