Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-05-09, 19:10
Το avatar του χρήστη madfdg
madfdg Ο χρήστης madfdg δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kyriakos giorgas Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακομα δεν εχω καταληξει..γλυκο-αλμυρο..Μου αρεσουν ολα θα ελεγα..αλλα με προκαλη το fish only..Ο Αραγωνιτης ειναι λευκη αμμος;Οπως κ να εχη μου αρεσει το αποτελεσμα του μαζι με L.R.'Κανιστρο με Σιποραξ' ειναι το φιλτρο;'Σιποταξ' ειναι φιλτρο για αμμο-βραχο βουνου;Ναι θα μελετισω και τα υπολυπα που με συμβουλευης και αποφασιζω..Τα λεμε παλη ευχαριστω.!
Κυριάκο όταν λέμε κάνιστρο με σιποράξ εννοούμε ένα εξωτερικό φίλτρο το οποίο περιέχει υλικό (σιποράξ) για να υποστηρίξει την βιολογία του ενυδρείου μας. Δεν θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω που λέει για βράχο βουνού!Αν ήταν ασφαλής αυτός ο τρόπος θα πηγαίναμε όλοι στα βουνά και στα λαγκάδια και θα γεμίζαμε τα ενυδρεία μας με τέτοιους βράχους και δεν θα πληρώναμε αδρά!Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι περιέχουν και αν θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην πορεία!Για λόγους κόστους θα σου πρότεινα όταν έρθει η ώρα να αγοράσεις ψόφιο βράχο, υπάρχει σε online καταστήματα σε πολύ χαμηλές τιμές!

Δεν το θέλω αλλά θα πρέπει να σου πώ ακόμη μια φορά να επιλέξεις τι θα κάνεις γιατί με τις αποσπασματικές αυτές ερωτήσεις το μόνο που κερδίζεις είναι να μπερδευεσαι παραπάνω!Διάλεξε , πές το μας και θα σου δώσουμε όλες τις πηγές να διαβάσεις και να φτιάξεις ένα όμορφο απροβλημάτιστο ενυδρείο!

Page generated in 0,01371 seconds with 10 queries