Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-04-09, 04:54
Το avatar του χρήστη Krisos
Krisos Ο χρήστης Krisos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χαλκίδα(Εύβοιας)
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Krisos
Προεπιλογή

τπτ μωρε σκευτομουν μολις γυριζα απο τα στρατα θα επερνα αναλογα με τα οικονομικα μου ενα αρκετα μεγαλο ενυδρειο ..400 + και θεω να μεγαλωσω καποια φυτα απο τωρα ολα αυτα στο χρονο τους θα δουμε
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wcpaeb Εμφάνιση μηνυμάτων
To CO2 γιατι το αγόρασες. Δεν νομίζω οτι σου χρειάζεται αυτή τη στιγμή, δεδομένου οτι εχεις 60λιτρο ενυδρειο και θα ξεκινησεις με ευκολα σε απαιτησεις φυτα που δεν χρειαζονται επιπλέον CO2 κτλ. Ψιλοτζαμπα τα λεφτα. Στις παρουσιάσεις των ενυδρειων εδω στο φόρουμ, εχω δει παιδια να παρουσιάζουν φουλ φυτεμενα 120 και 180λίτρα ενυδρεια, πανέμορφα και με μόνο την προσθήκη κάποιου υγρου λιπάσματος ή ταμπλέτες.

Όσο για την ετοιμη κατασκευη με τα φυτά, καλύτερα διαλεξε και πάρε μόνος σου μερικά φυτα, ευκολα, και κάνε μόνο σου την διακόσμηση και το φυτεμα. Ακόμα κι αν δεν βγει αμέσως το επιθυμητο αποτελεσμα, τουλάχιστον είναι κάτι που θα κάνεις εσυ και θα μάθεις και να φυτευεις και γενικά θα μπορέις να κάνεις αλλαγες και προσθεσεις.
Δεν ξερω αν αεφαγα παλι δουλεμα ως συνηθως αλλα επαθα πλακα με το τι φυτα υπαρχουν για ενα ενυδριο!! ..ειδα και ενα χιλιολιτρο ενυδριο ολα τα λευτα!
-------------------------
Ναρωτσηω ξερει κανεις να μου πει αν οι μπουκαλες του C02 για τα φυτουλια ειναι καθολου επικυνδινες? ειτε για διαροη ειτε εκριξη κλπ? ..τεσπα αν πχ με τα απο καποιο λαθος θα εχω προβλημα γιατι θα τις εχω μεσα σε δωματιο? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 16-04-09 στις 04:54 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01325 seconds with 10 queries