Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-03-09, 11:34
Sloth Ο χρήστης Sloth δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Alimos
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από costas_kumitsu Εμφάνιση μηνυμάτων
Ελπίζω φίλε να κανεις καλές επιλογες αυτ'η τη φορα!Ειμαι βεβαιος πως εδω στο φορουμ ολοι θα σε βοηθησουνε για να κανεις ενα ομορφο ενυδρειο με χαρουμενα και υγιη ψαρακια!!Εχουν αναφερθει επανηλλειμενα το στρωσημο με αμμωνία και με μπολι ,μεθοδοι που δεν τυρρανανε κακομοιρα ψαρακια..δεν ειναι σωστο να τυρραναμε ψαρια για να στρωνουμε ενυδρεια..οπως εκανε ο φιλος με τα σιλβερ..αλήθεια μετα τι θα τα κανει?αν επιζησουνε?
Αγαπητε costa σχετικα με τα silver tips εχω να σου πω πως δεν τα <<πεταξα>> μεσα μολις αγορασα το ενυδρειο μου.Ειχα ψαξει και ειχα διαβασει παρα πολυ προτου ξεκινησω με αυτο το χομπυ.Οταν εφτασε η ωρα και το αγορασα,απο το pet μου εδωσαν ενα φαρμακο με το οποιο το νερο ειναι ετοιμο σε 24 ωρες,αλλα και παλι δε με αφησαν να βαλω οποιο ψαρι ηθελα.Μου προτειναν τα silver tips που ειναι ανθεκτικα ωστε να μου στρωσουν καλυτερα το νερο και σου μιλαω για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ στο pet!Την ρητωρικη σου ερωτηση συγγνωμη αλλα δεν μπορω να την καταλαβω...Τι εννοεις τι θα τα κανω μετα?Ακομα στο ενυδρειο μου βρισκονται και ειναι υγιεστατα!

Page generated in 0,01231 seconds with 10 queries