Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66
Εμενα παντως δεν μου φανηκε για δυσκολη, σε 50 υψος με Τ5 (0,5w/lt) και 40 φυσαλιδες το λεπτο (diy) και πηγαινε φουλ.
Χωρις υποστρωμα, μιση flourish ταμπλετα αναμεσα σε 3-4 ριζουλες εβαλα και γεμισε το ενυδρειο blyxa τουμπανο και υγειη. (Νιτρικα, φωσφορικα οτι ειχε απο τις τροφες και μονο καλιο και ελαχιστο σιδηρο εριχνα)
Για την Blyxa Θα συμφωνήσω μαζί σου ,εξάλλου το είχαμε συζητήσει και με τον Πάνο αυτό οτι σε ορισμένα ενυδρεία δεν τους κάθεται με τίποτε ,ενω διατηρούνα άλλα φυτά πιο δύσκολα υποτίθεται.
Η cuba τι παραπανω θα ηθελε?
|
Πιστεύω πως θέλει πιο καλό φωτισμο και πιο πολύ διοξείδιο,με άτομα που κάναμε την παραγγελία τωρα τελευταια και παραλάβαμε χθες μου είπαν οτι ξαναπροσπάθησαν με φωτισμο στο 0,5 W και δεν την κατάφερανκαι εγω πρώτη φορα την έβαλα και πιστεύω πως πάει καλά ουτε φύλλα μου ΄χαλασαν λογω της αλλαγής που μπήκε στο νερό και τα καινούργια φυλλα έχουν πιο έντονο πρασινο χρώμα και είναι και πιο λεπτεπίλεπτα και πιο πυκνά και δεν προεξέχουν καθολου απο το χαλίκι,βεβαια έχω λάμπες ΜΗ στα 5200κ 2Χ150 W φρέσκο υπόστρωμα Seachem .Σημερα φυτεψαν και άλλοι πολλοι οι οποίοι μετα απο καποιο χρονικό διαστημα μπορουν να μας πουν τις απόψεις τους.