Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-11-08, 12:55
Το avatar του χρήστη steady
steady Ο χρήστης steady δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ(ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ)-ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην steady
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Που το στηριζεις το συμπερασμα οτι δεν εχω τοσο kH δεν καταλαβα ??
Μηπως οτι ειναι χαλασμενο το test ?
Δεν θα το εδειχνε και στο βαρελι που δεν γiνεται ποτε μπλε το υγρο και μετραω μηδεν? ή στη βρυση που μετραω 7?
ή το tds δεν θα μου εδειχνε παραλογες μετρησεις σε σχεση με την kH?

Το co2 ειναι τρεις μερες στο ενυδρειο. (και βγαζει σταθερα απο την αρχη 96 το λεπτο)
Εννοεις οτι με τοσο χαμηλο kH θα την ειχα "παθει" στις τρεις αυτες μερες? ή θα την ειχα παθει και πριν βαλω το co2?

Αν αφαιρεσω μισο μειγμα απο το μπιτονι και προσθεσω σκετο ζαχαρονερο (χωρις μαγια) θα εχω πετυχει την αφαιρεση απο το μπιτονι της μισης μαγιας ας πουμε, που μου κανει τις πολλες φυσαλιδες? ή η μαγια εχει κατακατσει πχ και δεν βγαινει?
Ξερω το ευκολο ειναι να το πεταξω και να φτιαξω απο την αρχη μειγμα αλλα αν το ξερει καποιος ας απαντησει.
Το επομενο βημα θα μπορουσε να ειναι να δοκιμασω και να σας πω

ΥΓ το μειγμα το αφαιρεσα (ιδιως τωρα που ειναι νυχτα) και θα φτιαξω αλλο αυριο πιο ελαφρυ
το στηριζω στο οτι λογικα θα ειχε κρασαρει το ph με τοσο χαμηλο kh και καλλη διαχυση

ενοω οτι θα την ειχες παθει μετα την προσθηκη co2 φυσικα αφου λες οτι το σταθεροποιεις μερες πρωτα!

για ποιο λογο το συνεχιζεις? με τοσο χαμηλη παροχη co2 οσο να εισαι 100% σιγουρος παιζει να μην καταλαβουν και τιποτα τα φυτα και πραγματικα οπου και να το πεις kh τοσο με diy σε τετοιες παροχες θα σου πουνε πρεπει να σε τρελος τοσο ρισκο ειναι πως να στο πω κινδυνος θανατος κτλ

Page generated in 0,01474 seconds with 10 queries