Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-11-08, 03:53
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από steady Εμφάνιση μηνυμάτων
....συμπερασμα εγω πιστευω οτι δεν εχεις τοσο kh σιγουρα ειναι μεγαλυτερο αλλιως λογικα θα την ειχες παθει σε περιπτωση που ειναι τοσο ομως καλυτερα να μην πειραματιστεις σε ενυδρειο με ψαρια και γενικα ειναι ανουσιο να πειραματιστεις
Που το στηριζεις το συμπερασμα οτι δεν εχω τοσο kH δεν καταλαβα ??
Μηπως οτι ειναι χαλασμενο το test ?
Δεν θα το εδειχνε και στο βαρελι που δεν γiνεται ποτε μπλε το υγρο και μετραω μηδεν? ή στη βρυση που μετραω 7?
ή το tds δεν θα μου εδειχνε παραλογες μετρησεις σε σχεση με την kH?

Το co2 ειναι τρεις μερες στο ενυδρειο. (και βγαζει σταθερα απο την αρχη 96 το λεπτο)
Εννοεις οτι με τοσο χαμηλο kH θα την ειχα "παθει" στις τρεις αυτες μερες? ή θα την ειχα παθει και πριν βαλω το co2?

Αν αφαιρεσω μισο μειγμα απο το μπιτονι και προσθεσω σκετο ζαχαρονερο (χωρις μαγια) θα εχω πετυχει την αφαιρεση απο το μπιτονι της μισης μαγιας ας πουμε, που μου κανει τις πολλες φυσαλιδες? ή η μαγια εχει κατακατσει πχ και δεν βγαινει?
Ξερω το ευκολο ειναι να το πεταξω και να φτιαξω απο την αρχη μειγμα αλλα αν το ξερει καποιος ας απαντησει.
Το επομενο βημα θα μπορουσε να ειναι να δοκιμασω και να σας πω

ΥΓ το μειγμα το αφαιρεσα (ιδιως τωρα που ειναι νυχτα) και θα φτιαξω αλλο αυριο πιο ελαφρυ

Page generated in 0,02220 seconds with 10 queries