πρωτα απ ολα χαλαρωσε εσυ , δεν εχει κανεις υποχρεωση να σου απαντησει ουτε κερδιζει τιποτα απο αυτο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ifestion
Χωρίς παρεξήγηση, θα δεχόμουν τις οποιασδήποτε ενστάσεις σας και διαμαρτυρίες αν είχαμε να κάνουμε με ψάρια που προέρχονται από αιχμαλωσία από το φυσικό τους περιβάλλον, όπως θαλασσινά κοραλλιογενή υφάλου, όπου πρέπει να καταβάλλεις την μεγαλύτερη προσπάθεια να τα κάνεις να νιώσουν πιο οικεία αλλιώς μην τα αγοράζεις καθόλου.
|
αυτο και μονο δειχνει την αγνοια σου για το γλυκο γενικοτερα και κατα συνεπεια για το χομπυ
η καραμελα για τα ψαρια εκτροφης υπαρχει μονο επειδη μας βολευει , και ολος περιεργως μονο απο ελληνες χομπυστες το βλεπω σε τοσο μεγαλη εκταση ... γιατι αραγε ;;;;;;;;;;;;;;; καποια απο τα ψαρια σου θελουν νερο οπως βγαινει απο την βρυση ασε λοιπον την οσμωση στην ακρη κρατα μονο αυτα τα ψαρια και βαζε νερο απο την βρυση μην κουραζεσαι κιολας
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ifestion
Σιγά σιγά, παιδιά ένας ένας…
Αναφορικά με το ποιος που πρότεινε την όσμωση δεν νομίζω να υπάρχει έμπειρος aquaristas θαλασσινού ενυδρείου που να μην χρησιμοποιεί εξ ολοκλήρου νερό όσμωσης ρυθμισμένο με πρόσθετα για σκληρότητα και αλατότητα.
Αντιθέτως έχω δει την πλειονότητα των «επαγγελματιών» που πωλούν ψαράκια να παιδεύονται με συστήματα όσμωσης, σε παροχή νερού ύδρευσης με πίεση 3bar και να απορούν γιατί δεν παράγουν της προκοπής οσμωτικό νερό, αφού τσιγκουνεύονται να αγοράσουν ένα πιεστικό της προκοπής για να δουλεύουν αποτελεσματικά την όσμωση τους στα 6-7 bar.
Συγνώμη αν σας κούρασα με την μακρηγορία μου, υπόσχομαι να ξανακάνω post τις φωτογραφίες μου από το «πιστό αντίγραφο υφάλου» (σε διάκοσμο και περιεχόμενο) ενυδρείο μου, το συντομότερο δυνατόν.
|
αλλο που δειχνει την αγνοια σου
τα ψαρια σου δεν απαιτουν συνθηκες οσμωσης καποια μαλιστα ακριβως το αντιθετο
τωρα πως εμπλεξες τους επαγγελματιες δεν θα το εξετασω