Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 21-08-08, 19:21
Το avatar του χρήστη Pleco
Pleco Ο χρήστης Pleco δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 07-12-2007
Περιοχή: Κορυδαλλός
Μηνύματα: 49
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από netblues Εμφάνιση μηνυμάτων
Βραχυπροθεσμα δεν θα υπαρξει προβλημα. ομως 45 λιτρα ειναι πολυ λιγα για ενυδρειο και θα πρεπει να συντηρειται υποδειγματικά... Τα sterbai ειναι σαφως πιο απαιτητικα απο τα aeneus. Γενικοτερα δεν ειναι τυχαιο οτι τα 60 λιτρα θεωρειται το μικροτερο πρακτικο μεγεθος για ενυδρεια...
Ναι , τα έχω διαβάσει όλα αυτά , αλλά έχω δει και απαντήσεις από ανθρώπους με ιδιαίτερη εμπειρία , όπου προτείνουν 3-4 corydoras στα 15(!!!) λίτρα , ενώ τα γατόψαρα κανονικά πρέπει να είναι από 6 και πάνω.
Όσο για την υποδειγματική συντήρηση , το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αλλάζω νερό κάθε εβδομάδα ανελλιπώς, παρακολουθώ καθημερινά, δεν έχω άλγη , κλαδεύω τα φυτάκια μου, αλλά δεν χρησιμοποιώ CO2 , ούτε λιπάσματα, γιατί τα φυτά μου είναι "εύκολα" και αναπτύσονται πολύ καλά.
Από την άλλη τα sterbai μου αρέσουν πάρα πολύ και δεν θα ήθελα βέβαια να έχω απώλειες...
Δηλαδή στο ενυδρείο μου , που χωράει στημένο 45 λίτρα νερού , τι μπορώ να βάλω με ασφάλεια(εκτός από γκάπυ , που ήδη έχω , γεννήσανε , ξαναγεννήσανε και βαρέθηκα να χαρίζω...)? Μόνο ένα μονομάχο για να είναι βασιλιάς , που λέει και ένας φίλος?
Δεν υπάρχει ελπίδα για τίποτ' άλλο?
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01467 seconds with 10 queries