Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66
Και γιατι δεν διωχνεις ολα τα αλλα ψαρια και να κανεις ενα "καλυτερο δυνατο" ενυδρειο γι'αυτην? 
Εκτος αυτου και τα corydoras ειναι λαθος στη συνθεση.
Ουτε αυτα πανε με τα υπολοιπα ψαρια απο αποψη νερου (θελουν μαλακο και ελαφρως οξινο), επισης το χαλικι που εχεις ειναι πολυ χοντρο, θελουν μισο χιλιοστο χαλικακι, σαν αμμο δηλαδη γιατι θα καταστραφουν τα μουστακια τους και δεν θα μπορουν να τραφουν σωστα με τα σχετικα αποτελεσματα.
Καλη συνεχεια.
Διαβασε λιγο τα προφιλ των ψαριων που εχεις για να εξακριβωσεις τις απιτησεις τους και να τους δωσεις τις καλυτερες δυνατες συνθηκες για να τα εχεις το μεγαλυτερο δυνατο διαστημα που μπορουν να ζησουν και να τα χαιρεσαι.
Φιλικα Σπυρος.
|
Σπύρο η ιδέα σου μου αρέσει και την επεξεργάζομαι αρκετά τελευταία.
Να διώξω το χαλίκι, το έχω σκεφτεί και εγώ, αλλά μετά τι βάζουμε? εκεί κολάω. Δεν έχω πρόβλημα να διώξω τα γκαπάκια και τα τους ξιφοφόρους, αλλά θέλει λίγο ψάξιμο. Επίσης θέλω οπωσδήποτε τα φυτάκια μου. Καμιά ιδέα για το τι θα μπορούσα να βάλω πέρα από αυτά. Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι το ενυδρείο έχει βρει ένα ρυθμό τώρα και τρέχει καλά. Το σκέφτομαι πολύ για να το αλλάξω.
-------------------------
Σε όλα αυτά βάλε ότι δεν υπάρχει και ελευθερος χρόνος.