Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-04-08, 16:49
Το avatar του χρήστη chemical mac
chemical mac Ο χρήστης chemical mac δεν είναι συνδεδεμένος
algae grower

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από samer Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπερα σε ολους,
-θα κανω re-build τα ψαρακια μου (γιατι εχω κανει overload απο ψαρια το ενυδρειο) αρχιζοντας με τα 2 bala(silver) sharks που δεν μου αρεσαν απο την αρχη (δεν ξερω γιατι τα πηρα) και θα τα βγαλω. Οποιος θελει τα χαριζω εχει και φωτο εδω:
http://i259.photobucket.com/albums/h...3/IMG00264.jpg
(θα ανοιξω αλλο thread για τα bala)

-Τωρα τα μπαλλουν ψαρια (red eye balloon tetra) με προβληματικη αναπτυξη σπονδυλικης στηλης τι πρεπει να κανω? Θα προκαλεσουν προβληματα στο μελλον? Η πρεπει να τα προσεξω πιο πολυ?
-Αν βαλω τα μπαλλουν σε ενα 54λιτρο που εχω, μπορω να βαλω στην θεση τους καρδιναλια? Καταρχην πανε τα καρδιναλια με clown και αγγελοψαρα σε 120λιτρα? Η να βαλω τα καρδιναλια στο 54λιτρο (8-10 καρδιναλια που δεν τα εχω αγορασει ακομα) και να αφησω τα μπαλλουν στο 120?
Ξερω οτι τα clown και αγγελοψαρα δεν πανε μαζι. Αυτο θα το λυσω στις ερχομενες ημερες.
Τα καρδιναλια ειναι τα πρωτα ψαρια που ηθελα αλλα μου ειπανε οτι ειναι ευαισθητα ειδικα αν το ενυδρειο δεν ηταν στρωμενο 100% και πηρα τα μπαλλουν.
Συγγνωμη για ολες αυτες της ερωτησεις αλλα εχω διαβασει τοσο πολυ και τα εχω μπερδεψει ολα και τωρα δεν ξερω απο που να αρχισω ξανα.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

JUWEL REKORD 120
- 1 Common Pleco (leopard)
- 2 Sliver sharks
- 1 Gold Diamond Angel fish
- 1 Gold Pearl Angel fish
- 3 Clown Loach CHOMOBOTIA MACRACANTHUS
- 6 Red eye baloon tetra
Κάπου το έχασες. Ξεκαθάρισε τι ψάρια θέλεις, μάθε αν είναι συμβατά και είμαστε πάλι εδώ. Ξεκι΄να όμως πάλι από την αρχή.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από AlexandraT Εμφάνιση μηνυμάτων
Αγαπητέ Σάμερ,
αυτό που ρωτάς είναι καθαρά θέμα γούστου (εκτός απο το γεγονός της συμβατότητας των ειδών που ανέφερες, στο οποίο και ελπίζω να βοηθήσει μια πιο έμπειρη γνώμη).
έτσι λοιπόν η δικιά μου γνώμη είναι να μην πάρεις καρδινάλιους γιατί απλά το έχω βαρεθεί να το βλέπω παντού αυτό το ψαράκι.
Μπορείς να κάνεις ένα search ηλεκτρονικό ή και πραγματικό για πιθανά συμβατά και όμορφα είδη tetra. Υπάρχουν πάρα πολλά. Ίσως κάποιο μέλος να έχει καμια καλή ιδέα.
Αυτά από μένα.
Μέχρι λοιπόν να μάθεις κι εσύ κάποια πράγματα...περίμενε στη σειρά σου και μην ποστάρεις μόνο και μόνο για να ανεβάσεις τα μηνύματα σου. Δυο φορές στο ίδιο μήνυμα αναφέρεσαι στα πιο έμπειρα μέλη. Κάνε το ίδιο λοιπόν.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stilatos Εμφάνιση μηνυμάτων
slamer εγω πιστευω πρεπει να φυγουνε τα δυο clown οσο για τις φωτο που ειδα, πιστευω οτι και ενα μαυρο χαρτονι θα βοηθησει πισω να γινει ακομα πιο ομορφο.
το χαρτόνι θα λύσει το πρόβλημα του samer ή απομάκρυνση των clown loach (και γιατί παρακαλώ; )

http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9177

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chemical mac : 09-04-08 στις 16:50 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01676 seconds with 10 queries