Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tkagem
Απο τί?
????
Φίλε μου 3 περιπτώσεις υπάρχουν για να σταματήσει το κεφάλι να είναι ήσυχο.....1-να αρχίσει να δακρύζει και να πλημμυρίσεις , 2-να σπάσει και να πλημμυρίσεις πάλι, 3-να κάνει κοιλιά, και για να μην πολυλογώ στο τέλος πάλι μούσκεμα....
Στην πρώτη περίπτωση δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το πάχος, έχει να κάνει και με το μάστορα, οπότε τον αφήνουμε αυτό το λόγο για να χρησιμοποιήσει 15άρι.
Στην δεύτερη περίπτωση για να σπάσει το 10άρι πρέπει να το κοπανήσεις καλά, και άν δεχτεί τέτοιο χτύπημα ώστε να σπάσει πίστεψέ με και το 15άρι δε θα είχε πολύ περισσότερες πιθανότητες.Α, και ένα ψημένο 10άρι είναι ανθεκτικότερο απο ένα απλό 15άρι.
Στην τρίτη και τελευταία περίπτωση το ύψος που θέλει ο φίλος να το κάνει είναι 50 εκατοστά, απο τα οποία κάποια δε θα τα εκμεταλλευτεί (δε θα γεμίσει μέχρι τέρμα), άρα μάξιμουμ 45 εκατοστά ύψους, το 10άρι είναι υπέρ αρκετό....
Άν ξέχασα κάτι συμπληρώστε όποιος θέλει.
|
Φιλε Tkagem δεν διαφωνω καθολου μα καθολου με οσα ειπες. Ομως λογο δουλειας και εμπειριας να πω κατι:

εργαζομαι στην μεγαλυτερη εταιρεια στην Κυπρο κατασκευης καπακιων, παγκων κουζινας απο γρανιτη, μαρμαρα και συνθετικα. Ειμαι ενας απο τους 5 τεχνιτες που δουλευουμε στο ποστο αυτο στη συγκεκριμενη εταιρια. Κατασκευαζουμε πολυπλοκες κατασκευες και ολη μερα ειμαι μεσα στις ποξικες γομες, συλικονες κ.λ.π. Εχω δει στο παρελθον να καταρρεουν διαφορες κατασκευες και ετσι εχουμε εισαξει στην εταιρια μια νεα πολιτικη αυτη της υπερβολης (ας πουμε)

εχουμε βαλει ολοι κατω το φτωχο μας το μυαλο να βρουμε διαφορες λυσεις στα διαφορα προβληματα. Αμα δεις απλες κατασκευες πως τις κατασκευαζουμε για να μην εχουμε προβληματα στο μελλον (με το συστημα της υπερβολης) θα σου φυγει το καφασι

. Η υπερβολη ας πουμε εχει γινει μερος της ζωης μου (τι να κανουμε? εχω αυτο το κουσουρι)

και γι' αυτο το λογο παρ'ολο που εχεις δικιο οτι το 15αρι ισως να ειναι υπερβολικο στο δικο μου ενυδρειο οχι μονο εχω βαλει 15αρι αλλα και στον πατο περαν απο τις περιμετρικες κοντρες εχω βαλει ακομα 6 ενδιαμεσα τους. Ειπαμε, το κουσουρι της υπερβολης παρ'ολο που θα μπορουσα να εφτιαχνα το ενυδρειο και με 10αρι ή 12αρι. Στο κατω κατω μια απλη υπερβολη ειναι..... και οχι λαθος κατασκευη
Εντελως μα εντελως φιλικα

,
Andros.