Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από netblues
Ολα γινονται, αλλα ειναι καιρος να αποκτησεις μια σχετικη εμπιστοσυνη.
Δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος.
Καλες οι prepaid αλλα εχουν κοστος.. Μονο αν δεν μπορεις να κανεις αλλιως.
Και η αντικαταβολη επισης κοστιζει, ασε που εκτος ελλαδος σε περιοριζει παρα πολυ.
(δλδ να εισαι αλβανος φυγας, μαθητης, κλπ)
Για ολες τις αλλες περιπτωσεις η πιστωτικη (ειδικοτερα σε συνδιασμο με το paypal ) ειναι μονοδρομος.
|
Η εμπιστοσυνη χτιζεται και με αυτα που εχουν ακουστει (και απο εδω) για μερικα e-shops σιγουρα δεν βοηθουν. Μια μπαταρια που ειχα παρει για το κινητο μου απο ενα e-shop τους πηρα τηλ και τους εδωσα τον αριθμο της πιστωτικης μου και ετσι εκανα την δουλεια μου. Έχετε το νου σας ομως γιατι υπαρχουν και hackers και ξαφνικα μπορειτε να βρεθειτε χωρις μια και χρεωμενοι ....... και υπαρχουν πολλα παραδειγματα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Iznogoud
Μπες σε μια ομαδική παραγγελία τότε αν αγχώνεσε, πες τι θες, και δώσε τα λεφτά σε αυτόν που θα βάλει την πιστωτική και θα τα πάρει για όλους.
|
Ομαδικη παραγγελια για Eheim Pro 3 με το μεγαλο κανιστρο δεν βλεπω να διοργανωνεται αλλα ισως να ειναι η μοναδικη λυση. Με το σκεπτικο οτι πονταρουμε στην εμπειρια καποιου που εχει ξαναψωνισει με επιτυχια απο το συγκεκριμενο e-shop (1η παραμετρος) και οτι αφου κανει την συναλλαγη ... θα παραδωσει το εμπορευμα (2η παραμετρος) .........
Επισης ξεχναμε και το πολυ σημαντικο θεμα της εγγύησης. Εγω για το Eheim Pro 3 έχω γραπτη εγγύηση 3 ετων και ξερω και που ειναι η αντιπροσωπεια (αν συμβει κατι ασχημο). Με αυτα τα sites ποιος θα μας δωσει εγγύηση? Πολυ σημαντικο θεμα και αυτο. Συν το γεγονος βεβαια οτι σε σχετικο gallop το Eheim Pro 3 δεν πηρε πολλες ψηφους (ισως γιατι ο κοσμος τεινει να εχει μικροτερα ενυδρεια που χρειαζονται πιο μικρα φιλτρα).