Θέμα: T5
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-10-07, 22:48
Το avatar του χρήστη Neoklis
Neoklis Ο χρήστης Neoklis δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από steady Εμφάνιση μηνυμάτων
απο τους πειραματισμους μου<κατεστρεψα ενα καπακι απ τις πολλες τρυπες > εχω καταλαβει οτι ειναι καλυτερο οσα ανεμηστηρακια τραβανε τοσα να ριχνουν ετσι δημιουργειται ενα σταθερο ρευμα αερα μεσα στο ενυδρειο το οποιο απομακρυνει μεν τους υδρατμους και κρυωνει τις λαμπες<εμενα οι λαμπες τ8 σε δεκα λεπτα με 1 9αρι ανεμηστηρακι και ενα 9αρι εξαερισμου ηταν εντελως κρυες>και απ την αλλη χαιδευει με δυναμη την επιφανεια του νερου το χαδι αυτο αν ειναι και κοντρα στην ροη του νερου που βγαινει απο το φιλτρο κανει ακομη καλυτερη δουλεια...
Συμγωνώ

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από steady Εμφάνιση μηνυμάτων
α και για τα μπαλαστ φτιαξε ενα μικρο κουτακι απο κοντρα πλακε θαλλασσης με πορτακι βαλτα μεσα κλειδωστα και πετα το κλειδι
χωρις πλακα αμα ειναι στο πατωμα ειναι τρομερα επικυνδυνο να ψηθεις σε καμια αλλαγη νερου μπορεις να φτιαξεις ενα κουτακι απο κοντρα πλακε θαλλασης λεπτο και να βαλεις και ενα ανεμηστηρακι αν θες ομορφα τακτοποιημενα και ασφαλη θα κανεις που θα κανεις ολοκληρο καπακι αυτο δεν ειναι τιποτα
Η ακόμα καλύτερα όπως έκανε πρώτος ο γνωστός μάστορας και ύστερα κι εγώ ένα κουτί μεταλλικό με ένα ανεμιστηράκι...
Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να βάλω φωτό....
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,10576 seconds with 10 queries