Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PascM
Το ενυδρείο σου πόσο καιρό τρέχει? Η αεραντλία με τα φυτά δεν δένουν! Το λιγοστό Co2 που θα υπάρχει θα το διώχνεις!
Υπόστρωμα καλό είναι να προσθέσεις με τον τρόπο που είπες αν και θα έπρεπε να είχε μπει από νωρίτερα!
|
Το ενυδρείο τρέχει 2 εβδομάδες.Δεν μου το είπαν αυτό από εκεί που πήρα την αεραντλία...την πλήρωσα και 30 ευρώ...είναι και ωραία όχι τίποτα άλλο...με την θολούα τί να κάνω?
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannisg
1)Προς το παρόν, και απο την στιγμή που έχεις νεογέννητα στο ενυδρείο σου, κατα την γνώμη μου, θα σου πρότεινα να μην κάνεις τίποτα.
2)Μήπως χρειάζεται να αντικαταστήσεις τον υαλοβάμβακα του φίλτρου σου?
3)Την αεραντλία την έβαλες γιατι διαπίστωσες οτι εχεις πρόβλημα οξυγόνωσης στην στήλη νερού? Γενικά δεν χρειάζεται σε φυτεμένο ενυδρείο. Θα σου πρότεινα να την αφαιρέσεις και να την φυλάξεις για μια ώρα ανάγκης.
4)Οσο αφορα την ποσότητα του υποστρώματος. Ο γενικός κανόνας είναι οτι χρειαζόμαστε περιπου 5-6 cm. Αν υπολογίζω καλα πρέπει να βάλεις περίπου άλλο τοσο απ' όσο έχεις τώρα στο ενυδρείο σου.
|
Πως θα καταλάβω αν χρειάζεται να αντικάταστήσω τον υαλοβάμβακα?
Την αεραντλία την έβαλα περισσότερο για να έχει οξυγώνο και έπειτα γιατί μου άρεσε.
Μόλις αγόρασα ακόμα μισό από οτι έχω μέσα. Θα το βάλω προσεκτικά αφου το ξεπλήνω καλά..