Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 07-02-07, 15:56
gewre Ο χρήστης gewre δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 17-01-2007
Περιοχή: Πάτρα
Μηνύματα: 60
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gewre Send a message via Skype™ to gewre
Προεπιλογή

Να και κάτι που είχα ξεχάσει τελείως.

Πριν περίπου 10 χρόνια είχα κάνει μία δοκιμή με κορμό από αμπέλι.

Ένας φίλος μου είχε πει την εξής διαδικασία.

Βράσιμο για καμιά ώρα και μετά ψήσιμο στο φούρνο για 4-5 ώρες στους 100-120 C. Μούλιασμα σε νερό για καμιά εβδομάδα με αλλαγές νερού κάθε μέρα.

Απ' ότι θυμάμαι είχα τον κορμό στο ενυδρείο για πάνω από ένα χρόνο χωρίς πρόβλημα. Μετά απλά έβαλα κάτι άλλο.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01149 seconds with 10 queries