Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-02-07, 18:28
Το avatar του χρήστη lucy
lucy Ο χρήστης lucy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Δράμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Strahos Εμφάνιση μηνυμάτων
το φίλτρο με τι νερό το έπλυνες? Ελπίζω με νερό από το ενυδρείο αλλά κάτι μου λέει οτι το έπλυνες με νερό βρύσης πράγμα πολύ κακό...
Όχι, όχι. Αυτό το έμαθα, με νερό του ενυδρείου το έπλενα. Άλλωστε έπρεπε να αλλάξω το μισό νερό γιατί το ψάρι έμοιαζε να ασφυκτιά. Και πράγματι μόλις άλλαξα το μισό νερό άρχισε να συμπεριφέρετε κανονικά.
Όσο για τα αυγά ... ο κογκολέζος βρήκε πρώτης τάξεως τροφή, (να 'ναι καλά το ψαράκι με γλύτωσε απ' το καθάρισμα)

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panvel Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι μέγεθος είναι το ψαράκι σου?? Εγώ επιδιόκω να μου γεννήσουν αλλά δεν το βλέπω πιθανο!
Κι εμένα πρώτη φορά μου συμβαίνει, εκτός απο κάτι γκάπυ που είχα πάρει παλιά και γεννούσαν και έτρωγαν τα μικρά τους. Τσατίστηκα γιατί δεν μου είπαν πως τρώνε τα μωρά και τα πήγα πίσω. Αν θέλεις να δεις γρήγορα μωρά πάρε γκάπυ. Καλύτερα όμως πρώτα να πάρεις λεπτομέριες από τους βετεράνους για να ξέρεις που βαδίζεις.

«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει
[B]Helen Keller

[

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 03-02-07 στις 00:05
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01388 seconds with 10 queries