Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Hobbit
(Μήνυμα 880780)
Καθολου υπερβολικο! μπορεις να βαλεις 4 χρυσοψαρα ή 50 γκαπιες.Και γιατι υπερβολικο;Καθε ψαρι θελει συγκεκριμενες απαιτησει!.Οσο για τους αλλους ,επειδη δηλαδη τα βαζουν σε γυαλες ειναι σωστο;Ενα χρυσοψαρο ζει μεχρι 30χρονια οι αλλοι που τα εχουν για δυο μηνες ειναι και παλι σωστοι...
Συγνωμη που τα ειπα θυμωμενα αλλα καποιος πρεπει να τα γραψει;)
|
καλα κανεις και τα λες ετσι δεν εχω προβλημα προς θεου..απλα να σου αναφερω οτι το 90% των petshop boys προτεινουν αυτα τα λιτρα πανω κατω..ισως το κανουν για μεγαλυτερες πωλησεις δεν αντιλεγω,αλλα και 100λιτρα ετσι απλα ειναι λιγακι δυσκολο να αγοραστουν..αν θες τη γνωμη μου το ιδανικο θα ηταν να ζουν σε λιμνουλα-συντριβανι οπως στο χωριο μου,οπου εχουν γινει σαν μπαρμπουνια τοσα χρονια χαχα
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από takis_gt
(Μήνυμα 880784)
Αυτή τη στιγμή προταιρεότητα είναι να δουμε τι έχει το ψαράκι και να σε βοηθήσουμε να γίνει καλά.
Παράλληλα να σε ενημερώσω πως σε γυάλες και σε 30λιτρα δεν ζουν κανονικά αυτού του είδους τα ψάρια. Σε καταλαβαίνω για αυτά που λες, γιατί κάπως έτσι ή και χειρότερα ξεκινήσαμε όλοι μας, και πιστεύουμε πως αν ένα "χρυσοψαράκι" ζήσει κανα χρόνο σε γυάλα όλα είναι μια χαρά, αυτό είναι λάθος γιατί αυτό το ψαράκι μπορεί να ζήσει πάνω από 25 χρόνια (υπάρχει καταγραφή πως χρυσόψαρο έζησε 40 χρόνια) και σε 2 με 3 χρόνια μπορεί να φτάσει τους 25 πόντους. Δυστυχώς, έχει επικρατήσει η αντίληψη πως τα χρυσόψαρα ζουν σε γυάλες, κάτι που είναι μεγάλο λαθος
Για αυτό το λόγο σου ζητάμε μια πιο λεπτομερή παρουσίαση, γιατί ίσως κάποιος άλλος χομπίστας έχει αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα
|
κατανοητο και σεβαστο δεν εχω λογο να μην συμφωνησω..να σημειωσω οτι τα ψαρακια τα εχω εδω και 2 χρονια και γενικα μετα απο καποιες ισως κακουχιες ζουνε σχετικα καλα(τα περιποιουμαι γενικα με τακτικες αλλαγες νερου,σταγονιτσες κλπ)..οι κακουχιες προεκυψαν στην αρχη που κανεις δεν με ενημερωσε επαρκως εστω για τα βασικα του θεματος ενυδρειο..νομιζω πως στα pet shops δουλευουν ασχετοι κατα κυριο λογο κι ειναι κριμα..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ChocolatePuma
(Μήνυμα 880774)
Η φορμα δεν εχει μονο μετρήσεις
Αν έχεις χρόνο, τη συμπληρώνεις
@Hobbit : Τα αποσπασματικά και βιαστικά συμπεράσματα, οδηγούν σε λάθος δρόμο ;)
Αν δλδ ο φίλος έχει ένα φίλτρο για 500 λίτρα, το λύσαμε το πρόβλημα?
|
το ενυδρειο μου ειναι ενα της HAILEA των 30L το εχω αναφερει στο προφιλ μου(δεν θυμαμαι αν ειναι ορατο απο ολους βεβαια)..δεν ειναι καμια ενυδρειαρα,αλλα ουτε και τρυπα..;)
|