τα ψαρακια ειναι θολα γιατι προφανος εχουν ταλαιπωρηθη.
σε λιγο καιρο που θα στρωσουν πιστευω θα δειχνουν καλυτερα και πιο κιτρινα. για το ψαρι που ηταν σαν πεθαμενο δυσκολα να στρωση και μακαρι να ζηση. αλλα αφου τα καταφερε μεχρι τωρα εχει πολλες ελπιδες. απο το βιντεο που ειδα συμφωνω με τον κλεοβουλο. ισως εχεις και δευτερο αρσενικο αυτο που πλαγιαζει και κυνηγαει το αλλο,σαν να το καλει στον πατο για ζευγαρωμα. ακομα δεν τα βαλες και εχουν ορεξη μπραβοοο!!! |
ΕΡΩΤΗΣΗ
Τα λαμπιντο σε τι ηλικία (μέγεθος) ξεκινάνε να αναπαράγονται ??? |
Ψιλο-έτοιμα τα βλέπω τα δικά σου:grin:
|
Πριν 1 ώρα κατευθασαν απο Αθηνα (υδατινος κοσμος) 10 πανεμορφα ψαρακια μεγεθος 3 με 4 εκατοστα περιπου και το ονομα αυτων demasoni :smt041 :smt041.
Μπηκαν στο ενυδρειο και ειναι παρα πολυ κινητικα. Απλα προσεξα σε 2 κατι μαυρα στιγματα σαν κυλιδες στο προσωπο τους. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα το ανησυχιτικο. Αυριο θα ανεβουν φωτο. Τελικά τα 2 απο τα 3 σαλιγκάρια μας άφησαν χρόνους. Μάλιστα το ένα έγινε μεζές απο τα Labido. Δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί άλλα μάλλον δεν άντεξαν το ταξίδι. Ο πετσοπας είχε πει οτι δεν αντέχουν πάνω απο 2 ώρες ταξίδι......... |
Καλώς τα δέχτηκες!:smt041Για να δούμε και φωτογραφίες!
|
Στο ενυδρείο προστέθηκαν και 5 ρίζες anubia nana (τις έδεσα πάνω στις πέτρες με πετονιά) που είναι μια δωρεά του φίλου Μίμη ;)
Το απόγευμα θα ανεβάσω φώτο |
10 Συνημμένο(α)
Είναι απλά φανταστικά :D:D:D:D
Αύριο έρχεται και το βίντεο. Έχει τσιμπήσει λίγο η αμμωνία 0,25. Τι κάνω???? |
Φοβερά ψαράκια.Να τα χαίρεσαι!Όσο περνά ο καιρός,τα χρώματά τους θα βελτιώνονται.Για την αμμωνία είναι φυσιολογικό,αφού έχει υπάρξει τόσο μεγάλη αλλαγή της ιχθυοφόρτισης.Να κάνεις αλλαγές νερού για να κατέβει η αμμωνία.Πώς έχει στρωθεί το φίλτρο?
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
2 Συνημμένο(α)
Για πέστε ρε παιδιά να στεναχωρηθώ η να χαρώ.
Έχει φουσκωμένη κοιλιά η είναι ιδέα μου. Πάντως ταΐζω 1 φορά την ημέρα. ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ???????? |
3 Συνημμένο(α)
πάντως αυτός πρέπει να είναι ο αρχηγός του ενυδρείου.
|
Ναι,πρέπει να έχει λίγο φουσκωμένη κοιλιά.Τί τροφή δίνεις?Τρώει κανονικά?Έχεις παρατηρήσει μήπως δεν τρώει καθόλου ή φτύνει την τροφή?
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Άφησε τα ατάιστα 1-2 μέρες. Παρακολούθησε το πρησμένο.
Τάισε μόνο σπιρουλία ή βρασμένο αρακά 1-2 μέρες. Διάβασε κι εδώ για κάθε ενδεχόμενο: http://www.cichlid-forum.com/articles/malawi_bloat.php |
Παράθεση:
Πάντως τρώνε συνέχεια απο την άλγη που έχει βγεί πάνω στις πέτρες. ------------------------- Τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά νέο βίντεο περιμένω σχόλια |
πολυ ωραιο αλλα το κανει πιο ωραιο πιστευω η barbie που ακουγεται και φανταζομαι ποιοσ τη βλεπει:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
|
Λοιπόν συνεχίζω και ταΐζω 1 φορά την ημέρα.
Το ωραίο είναι ότι τα ψάρια όλη την ημέρα τσιμπολογάν από την άλγη που είναι αρκετή και πρασίνισε κιόλας :p:p Μήπως να κόψω τελείως το τάισμα ????? |
Μπραβο εκανες καλη δουλεια τελικα
και τα ψαρακια σου υπεροχα. ωραιο καθαρο video αντε και καλες γεννες!!! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
κανε εναν κοπο και μετρα αμμωνια παλι να μου πεις... δεν πρεπει να εχεις κανονικα... κατα τα αλλα ολα ειναι πολυ ομορφα και μπραβο σου.....:smt041:smt041 |
Παράθεση:
ΝΗ3 0 Νο2 0 Νο3 <10 Λογικά το Νο3 παραμένει χαμηλά λόγο φυτών ?? |
Παράθεση:
|
Συγνώμη αλλα νομίζω οτι στην 4η και 5η φοτο μου φένονται για socolofi...:confused:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
χίλια συγνώμη παιδιά απλά επειδή την έπαθα πρόσφατα δεν πολυ έχω εμπιστοσύνη στους δήθεν "επαγγελματίες" τουλάχιστον εδω στο νησί δεν έχουμε σωστους με γνώσεις απλα γνωρίζουν θεωρίες και γενικά πράγματα τίποτα ουσιαστικο.Συγνώμη αν σου χάλασα το θεμα να σου ζήσουν τα ψαράκια σου ωραιο το ενυδρείο σου
|
Παράθεση:
|
Πολύ καλημέρα σε όλους.
Έχω σοβαρό πρόβλημα με πράσινη τριχοειδή άλγη. Καθαρίζω όσο μπορώ αλλά τίποτα μέσα σε 2 μέρες ξανά φουντώνει. Έχουν γεμίσει οι πέτρες και τα φυτά με 4 - 5 εκ. τρίχες. Κάνω 1 φορά την εβδομάδα αλλαγή νερού 30%. Οι τελευταίες μετρήσεις είναι: ph 8,4 nh3 0 no2 0 no3 5 gh 11 kh 8 Ώρες που έχω αναμμένα τα φώτα 9 και το μείωσα στις 8 εδώ και 2 μέρες. Τα ψαράκια είναι μια χαρά πάντως. ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ |
Αυτό το διάβασες μήπως βοηθήσει?
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38816 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:31. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board