hi
κάποιοσ μου είπε οτι τα γκάμπι είναι εφάλμυρα.είναι αλήθεια αυτό?
|
Εχουν βρεθει να ζουν πολλοι πληθυσμοι τους σε υφαλμυρο ... διαβασε εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54573 ;)
|
μου είπαν επίσησ να διαλύσω μίσο κουταλάκι αλάτι σε ενα κρασοπότηρο με νερό να το κάνω?
|
Θα πρεπει να κανεις μια παρουσιαση του ενυδρειου σου οπως ηδη εχω πει ... ;)
Εξαρταται τι αλλα ψαρια εχεις τι φυτα κοκ! Παντως ΔΕΝ χρησιμοποιουμε το κοινο αλατι που εχει προσθετα η θα πρεπει να αγορασεις αλατι ενυδρειακης χρησης η να βρεις χοντρο τυροκομικο χωρις προσθετα ... ;) |
χιων μπλε τυροκομικο
5 ευρο 10 κιλα ;);););) |
Μια απορία έχω: GENITORAS γιατί διάλεξες αυτό το nickname???? :rolleyes:
|
hi
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΕΝΑ ΘΥΛΗΚΟ ΓΚΑΜΠΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΕΝΑΕΙ.ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΡΜΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΤΡΩΤΕ...
|
Παράθεση:
πολλες κρυψωνες...απο φυτα (βοηθα πολυ το κερατοφυλλο και φυτα επιφανειας μιας και εκει καταφευγουν συνηθως τα νεογεννητα), ξυλα πετρες κ.τ.λ. αν εχεις πολλες κρυψωνες στο ενυδρειο σου ενα μερος του γονου (το ικανοτερο) θα επιβιωνει. διαφορετικα αν θελεις να σωσεις ολα τα νεογεννητα η μαμα σε ενυδρειο μαιευτηριο πριν γεννησει και μεγαλωνεις το γονο εκει. (η μαμα φευγει πισω αφου γεννησει). μη γραφεις με κεφαλαια γιατι ειναι κουραστικο και σημαινει οτι ΦΩΝΑΖΕΙΣ!! |
ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για τα κεφαλαία
|
Παράθεση:
|
λοιπόν.πήρα το marina floating breeding trap και έβαλα εκεί τη θυληκία.ας ελπίσουμε ολα να πάνε καλά τώρα.
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:29. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board