Χρήστο το ξέρω. Έφαγε αρκετες σφαλιάρες μέχρι να έρθει Ελλάδα.
Τον έχω συνέχεια σε checking. Αλλά τώρα στο μεγάλο ελπίζω να ισιώσει. Άλλωστε έχω ένα σκασμό κρυψώνες. Πάνο, με το ταμπλετ τραβάω βίντεο. Κατά τα άλλα Thanks !!! Άντε να μεγαλώσουν να κάνουν απογόνους να στείλω στον Κλεόβουλο που του το υποσχέθηκα. |
Τοτε ολα τελεια!:smt023
|
Λάμπρο φιλαράκι...........τα ψάρια όμορφα αλλά το στήσιμο με χαλάει λίγο...........θα το ήθελα λίγο "αλλιώς".....χαχαχαχαχαχα!!!!
|
Λάμπρο, μην τον ακούς τον Tanga-nigga τον κρυψίνους. Είναι πολύ ωραίο. Ωραία ψάρια. Άντε να μεγαλώσουν να τα θαυμάσουμε περισσότερο.
|
Παράθεση:
Λές και δεν ήσουν και εσύ εδώ......χαχαχαχαχαχαχα Είδες την αλλαγή που έκανα αριστερά που σήκωσα λίγο την πάνω πέτρα να κάνει σπηλιά από κάτω ? και επίσης δεξιά έστριψα την πέτρα να μην είναι φάτσα. Δυνατό ε ??? |
Μια χαρά η διορθώσεις!!
|
Παράθεση:
ΥΓ Φτού φτου στα όρη στα αγρια βουνά !!! χαχαχαχαχαχα :) |
Το είδα σήμερα αλλά χωρίς φώτα,
με τα φώτα είναι ακόμα πιο όμορφο. Οπως σου είπα Λάμπρο και στο σπίτι, μου αρεσει πολύ το κέντρο που δείχνει σαν κατολίσθηση, πολύ όμορφο. Αντε φιλαράκι, καλορίζικα , και να σταματήσεις τις αλλαγές στην ιχθυόσυνθεση, απόλαυσε το :) |
Μπράβο αδελφέ μου! :smt038
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
(οι επιταγές έχουν ήδη αποσταλθεί...χαχαχαχαχα) Και επίσης ένα Μεγάλο ευχαριστώ, 1ον. στο παιδί "λάστιχο", τον φίλο Τζόρτζιο που για κόμη μια φορά ήρθε να βοηθήσει. 2ον. Στον Μέγα Σαμάνο που με βοήθησε πάρα πολύ και μου πρότεινε αυτά τα υπέροχα ψαράκια. |
5 Συνημμένο(α)
Μερικές φωτογραφίες από τα νέα καμάρια μου....:)
Τα ψαράκια αυτά ήταν στο ενυδρείο της έκθεσης...αλλά "εδώ" (πιο ήσυχα πλέον) δείξανε το απόλυτο χρώμα τους, αν και δεν έχουν ακόμη μάθει το νέο σπίτι τους. Φτού φτού...σκόρδα !!! |
Αυτός είναι ο μεγάλος;;
|
Πραγματικα "εδειξαν" τα χρωματα τους!! Να σου ζησουν!!
|
να τα χαίρεσαι και να τα καμαρώνεις!! είναι κουκλιά! :)
|
βρε όντως, καμία σχέση,
φτου φτου σκόρδα να τα χαίρεσαι Λάμπρο |
Παράθεση:
έχω τραβήξει από μακριά γιατί φοβάται ακόμη και κρύβεται. Είναι τεράστιος όμως. Άσε να με μάθει και θα δεις πως θα τον βγάλω από κοντά. ------------------------- Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Ομορφιές Λάμπρο ομορφιές :smt041
|
Αααααααα εντάξει..............είναι αυτός που έβαψα πριν στον φέρω!!!!!!!!!Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
|
Πολυ ωραια...οντως αλλαγη στο χρωματισμο τους...πως και ετσι...??
Να τα χαιρεσαι φτου φτου σκορδα λαμπρο :-) Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Παράθεση:
Παράθεση:
Άμα τους δώσεις σωστό περιβάλλον, ασφάλεια και ησυχία, σου δείχνουν τα πιο ωραία παράγματα. |
Ρε συ, τι χρώμα είναι αυτά; Το ψάρι τα σπάει κολλητέ!!! Να τα χαρείς ρε φίλε.
|
Φτου τους Λαμπρο να ξερεις οταν βλεπεις τετοια χρωματα κατι εχεις κανει καλα ;)
|
Το ενυδρείο σου ειναι πανέμορφο και τα ψάρια σου απλα απιστευτα.
Αστο ετσι οπως ειναι και απόλαυσέ το :D:D:D:D:D:D |
Φοβερός ο μεγάλος Λάμπρο!
|
Ωραία ψάρια. Καλοτάξιδα.
Tα Hongi είναι SRT είναι ή "Sweden"; Τα msobo τα θυμάμε ως metriaclima. Πηγή που τα πήρες; |
Που τις κονομησες τις Σουηδεζες θειο?:smt082
Καλουτσικες παντως...:smt019 |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Άκου ....καλούτσικες !!!!!!!!!! :grin::grin::grin: |
τελεια τα ψαρια μαστορα!!η θυληκια στην τριτη φωτο εχει δεχτει και το θεικο αγγιγμα :D
|
Καλημέρα σας,
επειδή το έγραψα στο "υπόγειο", και επειδή εκεί δεν είναι για σοβαρές συζητήσεις, το ξαναγράφω και εδώ. Έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές κάποια από τα ψαράκια μου αρχίζουν και ξύνονται μανιωδώς, αλλά δεν το κάνουν συνέχεια, και όχι όλα τους. Σκέφτηκα λοιπόν «προληπτικά» να βάλω λίγο αλάτι χοντρό διαλυμένο, στο νερό ούτως ώστε να προλάβω τυχόν παράσιτα που ενδεχομένως φταίνε για αυτή τη συμπεριφορά. Ο καλός φίλος Κλεόβουλος μου έστειλε το Link ( http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8221 )από το θέμα με την χρήση του αλατιού, αλλά με βάση αυτά που διάβασα μου δημιουργηθήκανε κάποιες απορίες και χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Βασικά από το θέμα κράτησα 2 σημεία. 1ον . Τα ψάρια γλυκού νερού ζουν σε ένα περιβάλλον μόνιμα "υποτονικό". 2ον . Τις δοσολογίες 0,1% (10 γραμμάρια αλάτι σε 10 λίτρα νερό)....ενας καλός τρόπος "πρόληψης", με διάρκεια εφαρμογής ένα μήνα το λιγότερο. 0,2% (20 γραμμάρια αλάτι σε 10 λίτρα νερό)....αντιμετώπιση "ελαφρού προβλήματος παρασίτων", διάρκεια μέχρι ένα μήνα. 0,3% (30 γραμμάρια αλάτι σε 10 λίτρα νερό)....η "κλασική δοσολογία γενικής χρήσης" στο μέγιστό της. Διάρκεια 4 βδομάδες. Επειδή έχω λίγο ψιλομπερδευτεί με τα πιο πάνω, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Στην δική μου περίπτωση να ξεκινήσω με το 1ο ( 0,1% (10 γραμμάρια αλάτι σε 10 λίτρα νερό)....ένας καλός τρόπος "πρόληψης", με διάρκεια εφαρμογής ένα μήνα το λιγότερο ) Και πως το βάζουμε ? Δηλαδή εφάπαξ (μια και καλή για όλα τα λίτρα νερού του ενυδρείου)? σε κάθε αλλαγή (1 φορά τη βδομάδα ανάλογα με το νερό που βάζω) ή κάθε μέρα (πχ.. διαλύω σε ένα λίτρο νερό ενυδρείου την ποσότητα που χρειάζομαι, και το κάνω αυτό 10 φορές, οπότε έχω κάνει 10 λίτρα νερό με αλάτι την ημέρα) ? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:49. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board