Οι ξιφοφοροι πάνε σε κοπάδια απο οτι ξέρω, διόρθωστε με αν κάνω λάθος.οποτε αν ειναι μόνος του είναι φυσιολογικό να τα κυνηγάει. Αν συνεχισει να τα κυνηγάει έτσι ειτε θα πεθάνουν ειτε θα αρρωστησουν...
Άλλαξε πετσοπα Κώστα!! Αν είναι κοριτσάκι βάλε ενα αγοράκι μέσα και αντίστοιχα αν είναι αγοράκι εν κοριτσάκι! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Μήπως θα πρέπει να κάνεις κάποια πιο σωστή επιλογή? http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54573 |
Παράθεση:
Οι λογοι ειναι οτι το ψαρι αυτο ειναι στη φυση του να παλευει για την ιεραρχια και να αναπαραγεται. Οταν δεν βρισκει φυσικους "αντιπαλους" (δλδ ψαρια του ειδους του) προσπαθει να το κανει με αλλα ψαρια. (Επισης οσο περισσοτερο καθυστερει να το κανει, τοσο πιο εντονα θα γινει οταν αρχισει να το κανει https://books.google.gr/books?id=x9pnZqx7788C&pg=PA253&lpg=PA253&dq=Xiphop horus+helleri+Compatibility&source=bl&ots=huzHKesB _-&sig=4RLpfI8F1nlvWN6x5nbUvqTCYSw&hl=el&sa=X&ved=0a hUKEwjnhL3Y3pnTAhUInBoKHQedDIA4KBDoAQgXMAA#v=onepa ge&q=Xiphophorus%20helleri%20Compatibility&f=false ) Μη ξεχνας επισης οτι φερει "ξιφος" και δεν το εχει για ομορφια. Ειπαμε απο την αρχη οτι το ενυδρειο εχει πολλα λαθη στο στησιμο. Οση τυχη και να υπαρχει, δεν θα αποφευχθουν ολα τα προβληματα. Καποιο ή καποια θα αρχισουν να σκανε μυτη. |
Όταν λες ότι δεν υπάρχει στην περιοχή σου άλλο πετ; Στην Αθήνα δεν είσαι ; Πήγαινε στην δίπλα γειτονιά. Εδώ εμείς ψάχνουμε σε όλη την Ελλάδα να βρούμε κάτι και δεν μπορείς να πας λίγο παρακάτω; Όλα τα ψάρια που έχεις μέσα πρέπει να τα δώσεις και μετά με καθοδήγηση και με την ησυχία σου να φτιάξεις κάτι βιώσιμο.
|
Κώστα , ξέρω την αναλογία άλλωστε εγω σου είχα γράψει πως να τα βάλεις...
Ωστόσο , μάλλον πρεπει να διαλέξεις τι θα κρατήσεις σου ξανά είπα βάλε αγγελία ειτε εδώ ειτε στο fb και τα ψάρια θα γίνουν ανάρπαστα!!! Κρατά τους ξιφοφορους μόνο και βάλε ψαράκια που να ταιριάζουν με αυτους... Επίσης έχει δίκιο ... Τι εννοεις δεν έχει στην περιοχή σου ; Προφανώς δεν θα χει εγώ μένω κοντά στο κεντρο κι παω στο Χαλάνδρι π.χ. |
Παράθεση:
Και δεν έχω κάποιο φίλο που να μπορώ να τα χαρίσω. Αν υπάρχεις κάποιος φίλος εδώ κοντά ας επικοινωνήσει και να του τα χαρίσω μετα χαράς :) |
Όλοι νομίζαμε οτι εμένες Αθήνα , γιατί αυτό εχεις βάλει στη περιοχή...
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:34. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board