Παράθεση:
|
Παράθεση:
εγω χρεισιμοποιω το aquavital contitioner χωρις να εχω καποιο προβλημα θελει 10 ml στα 50 lit εχει 5 ευρο τα 100ml ειναι το ποιο οικονομικο που μπορω να βρω εδω στην Καβαλα. |
Ενδεικτικα λεω πως με τριπλη ποσοτητα αντιχλωριου τετρα, εκανα καλα προχωρημενο fungus και ασχημα τραυματα σε καραντινα.
ΕΙμαι σιγουρος πως με τιποτα αλλο δεν θα τα καταδερνα.:cool: |
Παράθεση:
Μην απαντησεις και βγουμε εκτος θεματος :D |
Παράθεση:
+1000 και απο μενα πρεπει να εχουμε ενα μπουκαλι σαν φαρμακο ;) αλλο θεμα αυτο ομως :D |
Παράθεση:
Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το prime που είναι (μάλλον) το πιο οικονομικό και δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα απ' αυτά που αναφέρθηκαν:) |
Που να πάρει λατρέφω τη συσκευασία του alpha!!!!zw
Και έχω κάπου ξεπεσμένο ένα μπουκάλι aquasafe... |
Εγώ να πω πως θεωρώ μάλλον απίθανο να φταίει το Prime για τη νευρικότητα-επιθετικότητα που παρατηρώ κατά τις αλλαγές.Είναι συμπεριφορά που παρατηρείται κατά τη διάκρεια που το φρέσκο νερό μπαίνει μέσα στη γυάλα και είναι πιθανότερο να οφείλεται σε οποιοδήποτε άλλο παράγοντα παρά στο αντιχλώριο.Απλά το ανέφερα μήπως και κάποιος άλλος που χρησιμοποιεί Prime το έχει παρατηρήσει.Τα γράφω αυτά για να μην εννοηθεί πως έχω κάποιο παράπονο από το προϊόν αυτό.
|
Εγω χρησιμποιω το prime.Ειναι οικονομικοτατο απλα δεν ξερω αν κανει τοσο καλη δουλεια οσο λενε και δεν μου πολυ καθεται καλα η μυρωδια του.Και το τετρα που ειχα καποια στιγμη καλο φαινοτανε.Σιγουρα θα υπαρχουν διαφορες μεταξυ τους και ως προς την συμπυκνωση τους και ως προς τις ιδιοτητες και δεσμευσεις τους.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
A: Prime has a very distinct odor that is similar to sulfur which is completely normal. Also, the presence of small black specks is normal. Μεταφραση: Ερωτηση: Νομιζω οτι το prime μου ειναι παλιο γιατι μυριζει ασχημα. Απαντηση: Το prime έχει μια πολύ χαρακτηριστική οσμή που μοιάζει με θείο, που είναι απολύτως φυσιολογική. Επίσης, η παρουσία μικρών μαύρων στιγμάτων είναι φυσιολογική. Απο εδω :http://www.seachem.com/support/FAQs/Prime.html |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board